IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Popović: Zlo fašizma, ekstremizma i mržnje nikad ne spava, naše je da se tome suprotstavimo… (foto, video)

Povodom 9. maja Dana Evrope i pobjede nad fašizmom upućujem srdačne čestitke svim građanima i građankama Crne Gore, države čija su dva najsnažnija temlja upravo evropske i antifašističke vrijednosti, naveo je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

POGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09: V- 2023, 18: 44… ANDRIJA Popović: Zlo fašizma, ekstremizma i mržnje nikad ne spava, naše je da se tome suprotstavimo… (foto, video)

“Crna Gora sa vjekovnom tradicijom slobode i bratstva među svim različitostima koje su naše najveće bogatstvo, u svakom je vremenu znala snažno da odbrani otvoreno društvo u kojem ima mjesta za sve. Velike žrtve naših ljudi položene u borbama protiv zla i mržnje obavezuju nas i sve generacije da se čvrsto držimo takvih ideja, poštujući slavnu tradiciju predaka i gradeći bolje društvo za budućnost novih generacija”, naveo je Popović.

Čitaj još:   MILO Đukanović o Izvještaju EK: Depresivna slika CRNE GORE koju hitno moramo mijenjati

Kako dodaje, ujedinjena Evropa koncept je koji je donio decenije mira na našem kontinentu ali i najveće blagostanje, napredak i dostojanstven život čovjeka svim nacijama Evrope. Zato ne odustajemo od promovisanja i usvajnja evropskih vrijednosti i punopravnog članstva Crne Gore u porodicu evropskih naroda EU.

“Zlo fašizma, ekstremizma i mržnje nikad ne spava, pa je naše budnost u svakom vremenu važna, da na vrijeme prepoznamo takve pogubne pojave, jasno ukazujemo na njih i otvoreno im se suprotstavljamo. Uvijek ćemo biti nepokolebljivi borci na takvom putu Crne Gore i njenih građana”, zaključuje Andrija Popović.

izvor Standard.me

Čitaj još:   ANDRIJA Popović: Stop prelivanju fašizma i mizoginije iz susjedstva na našu državu... (foto)
BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more