IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

USPJELI DA SE DOGOVORE: Ko je sve na listi “Evropa sad”: Spajić, Ivanović, Gorčević, Milović… (foto)

Prvi na listi Evrope sad za parlamentarne izbore je predsjednik PES-a Milojko Spajić, a slijede Filip Ivanović, Maida Gorčević, Andrej Milović, Anđela Jakšić Stojanović, Boris Pejović, Vasilije Čarapić, Srđan Pavićević (CIVIS), Vladimir Dobričanin (UCG) i Seid Hadžić (HSPP).

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 16: V- 2023, 00: 44… USPJELI DA SE DOGOVORE: Ko je sve na listi “Evropa sad”: Spajić, Ivanović, Gorčević, Milović… (foto)

Slijede Jelena Nedović iz Alternative, zatim Tihomir Dragaš iz PES, Filip Radulović, Mirko Đukić, Naida Nišić, Vojislav Šimun…

Glavni odbor Pokreta Evropa sad danas je održao sjednicu na kojoj su utvrdili listu za parlamentarne izbore.

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić kazao je nakon sjednice Glavnog odbora da su došli do najboljeg rješenja, da su svi saglasni s listom i da je na njoj je 81 ime.

Čitaj još:   Vic dana Pao Cigo, test iz vožnje...

“Došli smo po mom mišljenju do najboljeg rješenja. Sada treba sa se fokusiramo na program Evropa sad 2. Najambiciozniji zadaci u Evropi u zadnjih 40 godina. Sinoć je bila diskusija, ali normalno je da raspravljamo u jednoj demokratskoj atmosferi, možda na to do sada nijesmo navikli. Ja sam sinoć zbog ranije preuzetih obaveza napustio sjednicu, ali nakon četiri sata zasjedanja”, kazao je MILOJKO Spajić.

Podsjetimo, danas, nepunih sat od početka Glavnog odbora, sjednicu je napustio Milatović i potom kazao da su razlog za to ranije preuzete obaveze.

izvor Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more