IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ramo ISAK odgovorio Željki CVIJANOVIĆ: ŽELJKA, Dozovi se. Možeš se žaliti gdje hoćeš, ali iz BiH nigdje nećeš… (foto, video)

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak regovao je na izlaganje člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović u Vijeću sigurnosti UN- a, a koja je u svom izlaganju spominjala federalnog ministra unutrašnjih poslova.

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 01, 05. 2024… 08: 42… Ramo ISAK odgovorio Željki CVIJANOVIĆ: ŽELJKA, Dozovi se. Možeš se žaliti gdje hoćeš, ali iz BiH nigdje nećeš… (foto, video)

– Saradnici su me obavijestili kako je Željka Cvijanović spominjala moje ime u svom obraćanju Vijeću sigurnosti UN-a. Da ne bude zabune, na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a Željka Cvijanović obratila se putem video linka s obzirom na to da joj je, zbog podrivanja integriteta i suvereniteta Bosne i Hercegovine, zabranjen ulazak u SAD.

Cvijanović se obratila na Vijeću sigurnosti UN- a: Napadala Šmita i Lagumdžiju, tvrdi da Helez i Isak prijete ratom

Ženo s američke crne liste, na međunarodnoj političkoj sceni poznata si kao političarka sklona lažima, negiranju genocida i veličanju ratnih zločinaca. Svim subjektima međunarodnog prava dobro je poznato da ste upravo ti i Milorad Dodik– o kojem si toliko pričala da je zaista bilo neprijatno slušati tvoje podaničko izlaganje– ličnosti koje prijete ratom. Ja ne prijetim.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. mart 2024. godine

Ali ti garantujem da se otcijepiti nećete i da ćete ostati entitet u sastavu države Bosne i Hercegovine.

Možeš se žaliti gdje hoćeš, ali iz Bosne i Hercegovine nigdje nećeš. Ako i odeš u torbi sigurno nećeš ponijeti ni pedalj bosanskohercegovačke zemlje. Željka, dozovi se. Degutantno je bilo gledati tvoje iskorištavanje govornice…

Pardon, video linka pošto ti je zabranjen ulazak u Ameriku, da pošalješ vapaj cijelom svijetu jer se tebi i sličnim tebi gase bankovni računi s kojih ne možete podizati novac zarađen na mukama ojađenih građana bh. entiteta RS– navodi se u reakciji ministra Isaka. 

“Ja ne prijetim. Ali ti garantujem da se otcijepiti nećete i da ćete ostati entitet u sastavu države Bosne i Hercegovine. Možeš se žaliti gdje hoćeš, ali iz Bosne i Hercegovine nigdje nećeš. Ako i odeš u torbi sigurno nećeš ponijeti ni pedalj bosanskohercegovačke zemlje.

Željka, dozovi se. Degutantno je bilo gledati tvoje iskorištavanje govornice… Pardon, video linka pošto ti je zabranjen ulazak u Ameriku, da pošalješ vapaj cijelom svijetu jer se tebi i sličnim tebi gase bankovni računi s kojih ne možete podizati novac zarađen na mukama ojađenih građana bh. entiteta RS”, navodi se u reakciji ministra Isaka.

Čitaj još:   UŽAS: NAPADNUTA EKIPA HITNE POMOĆI- Pomahnitali muškarci nasrnuli na radnike BEJZBOL PALICAMA... (foto, video)

BONUS VIDEO; Ramo Isak zakuhao nakon prijetnji hapšenjem! Cvijanović: Neka Isak hapsi po Sarajevu!

izvoe N1

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more