IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVAT TRAŽI CIMERKU, IMA USLOVE ZBOG KOJIH ĆETE ZANIJEMETI: Ljudi ZGROŽENI OGLASOM, da li je ovo MOGUĆE? (foto)

Ovaj tridesettrogodišnji Puljanin je na kraju dodao: „Očekujem puno mržnje i kliše komentara „Tražiš cimera ili devojku?“, moj odgovor na to je „Odlazi“, zaključio je

Na Redditu se pojavio oglas iz Fejsbuk grupe “Stanovi Zagreb- Najam” na kojem 33- godišnji Puljanin traži cimera, ali pod određenim uslovima. Upravo su ti „određeni uslovi” izazvali veliku debatu na internetu.

Neobična reklama čoveka

„Tražim cimerku. Ne bih baš živeo sa slučajnim muškarcem, više volim muško-ženski balans u stanu. Soba je slobodna od 1. juna kada je moja cimerka koja me je trpela godina preostala“, napisao je na početku svog oglasa.

“Eh, sad, imam neke uslove. Lako mogu da budem sam u stanu, ali dosadno je tako živeti. Ja ću ipak izabrati nekoga ko je kompatibilan sa mnom. Po tome se ovaj oglas razlikuje od ostalih, jer nije problem što sam plaćam troškove i ako ne nađem nikoga, biću sam“, rekao je on u oglasu.

Uslovi za cimera

Zatim je naveo sve uslove koje mora da ispuni njegov cimer: „Zaobiđite oglas ako slušate narodnu muziku ili Tompsona, religiozna ste osoba, vegan, sisaš na brzinu, neurotičan si, imaš težak dijalekt/akcenat. , iako već godinama živite u Zagrebu, imate decu.

Čitaj još:   DPS: SLABO RODILA LAVANDA PA PLJEVLJACIMA POSKUPIO UGALJ...

On je naveo i da njegova buduća cimerka ne bi trebalo da bude debela jer je to simbol mentalne nestabilnosti, ali ni ona ne bi trebalo da bude prevruća. Dalje je rekao da bi bilo sjajno da ima posao i da je veoma inteligentna, da ceni dobar i crni smisao za humor. Za sebe je rekao da je pedantan, ali da baš i ne voli da pere sudove, kao i da je potpuno opušten i nezahtevan.

Užasnuti Hrvati

Ovaj tridesettrogodišnji Puljanin je na kraju dodao: „Očekujem puno mržnje i kliše komentara „Tražiš cimera ili devojku?“, moj odgovor na to je „Odlazi“, zaključio je.

Upravo takvi komentari “mržnje” su pratili objavu.

“Očekivao sam da će to biti srednjoškolac ili u najgorem slučaju brucoš, kada ono konj od 35 godina. Draga majko”, “Ovo nije reklama već poziv u pomoć”, “Ovo su njih, ‘Ja sam bez dlake na jeziku i sve govorim u lica likova. Nisi legenda, ti si samo odvratni dosadni klovn”, “Pročitao sam prvu stranicu i zgrozio sam se. Onda sam video drugog. Srećno u životu momče“, samo su neki od komentara na njegovu reklamu.

izvor: espreso.rs

Čitaj još:   Evo zašto se zaljubljenost obilježava jednim danom u februaru, onom najkraćem mjesecu u godini? (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more