IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Vojska, policija, spasioci, lovci, Gorska služba, mještani– svi uključeni u današnju potragu… (foto)

Dosadašnja potraga u kojoj su bili uključeni i dronovi i psi tragači nije dala rezultata jer se radi prilično nepristupačnom terenu sa niskim rastinjem…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 25. VI. 2022… 12: 38… PODGORICA: Vojska, policija, spasioci, lovci, Gorska služba, mještani– svi uključeni u današnju potragu… (foto)

Danas je organizovana najmasovnija potraga za L.R.(71) iz Prekobrđa čiji je nestanaka prijavljen 14. juna.

U potragu su uključeni pripadnici Treće pješadijske čete Vojske Crne Gore, policija, Gorska služba, lovci, Služba zaštite i spasavanja iz Kolašina, mještani.

Dosadašnja potraga u kojoj su bili uključeni i dronovi i psi tragači nije dala rezultata jer se radi prilično nepristupačnom terenu sa niskim rastinjem.

Kako nam je kazao Zoran Braunović, načelenik OB Kolašin koje koordinira akciju, ova masovnija potraga je omogućena nakon što je obavljeno telekomunikaciono vještačenje.

Čitaj još:   Crna Gora slavi  Dan državnosti– 13. jul... (foto, video)

– Potraga se organizuje prema uputima vještaka telekounikacione struke u mjestu Sela, u Prekobrđu. Svi naši slobodni kapaciteti su od prvog dana uključeni u potragu i u saradnji sa ODT Kolašin, preuzimamo određene aktivnosti, kazao je Braunović.

Maja Šćepanović, rukovoditeljka ODT u Kolašinu je kazala da je obavljeno telekomunikacioni vještačenje sa analizom listinga i utvrđivanjem lokacije. Tako će se preciznije moći odrediti prostor potrage.

Izvor: Pobjeda,me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more