IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOMO Mandić i MILAN Pipun Knežević pozivaju na Vidovdanski sabor: Plaćeni troškovi kombi prevoza, sendviči za sve putnike! (foto, video)

Crkva Srbije, Eparhija raško- prizrenska, se oglasila da Vidovdanski parastos koji je tradicionalno bio služen pred spomenikom kosovskim junacima na Gazimestanu, ove godine će biti održan u manastiru Gračanici nakon liturgije.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, utorak, 27. VI. 2022… 12: 38… MOMO Mandić i MILAN Pipun Knežević pozivaju na Vidovdanski sabor: Plaćeni troškovi kombi prevoza, sendviči za sve putnike! (foto, video)

Nekadašnji lider propalog DF-a Andrija Mandić i i jedva politički preživjeli Milan Knežević pozivaju sve Srbe iz Crne Gore da se okupe ispred zgrade predśednika Milatovića odakle će se kombijem krenuti za Gračanicu sljedećeg 28.06. u 05:30. Obezbijeđeni su sendviči za sve putnike.

Naime, Crkva Srbije, Eparhija raško-prizrenska, se oglasila da Vidovdanski parastos koji je tradicionalno bio služen pred spomenikom kosovskim junacima na Gazimestanu, ove godine će biti održan u manastiru Gračanici nakon liturgije.

Čitaj još:   MAJKA SVIH BITAKA: Amerikanci to shvatili, mrtva trka Trampa i Bajdena... (foto i video)

„Smatramo da je ovakva odluka jedino odgovorno rješenje u situaciji u kojoj, mi i srpski narod u cjelini, nemamo elementarno povjerenje da bezbjednost i normalne uslove za održavanje parastosa na Gazimestanu trenutno može da obezbijedi kosovska policija“, navodi se u saopštenju.

Eparhija raško-prizrenska saopštila je da će od Kfora zatražiti dodatnu zaštitu tokom okupljanja na Vidovdan, i istakla da odluka o služenju parastosa u Gračanici umesto na Gazimestanu, prvi put od 1999, pokazuje ozbiljnost situacije i njihovo nepovjerenje u institucije u Prištini.

BONUS VIDEO: КНЕЖЕВИЋ: УМАЛО НЕ РЕКОХ “СПАСИБО”.

izvor Voice of Montenegro

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more