IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

I Dragan Marković PALMA PONIŽAVA Jakova MILATOVIĆA: Predsjednik Crne Gore došao na noge Vučiću… (foto, video)

Lider Jedinstvene Srbije DRAGAN Marković Palma vadio se da nije mislio ništa loše kad je rekao da je crnogorski predsjednik JAKOV Milatović došao na noge predsjedniku SRBIJE Aleksandru Vučiću i pojašnjavao da je i Vučić bio na Milatovićevoj inauguraciji…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 11. VII. 2022… 00: 38… I Dragan Marković PALMA PONIŽAVA Jakova MILATOVIĆA: Predsjednik Crne Gore došao na noge Vučiću… (foto, video)

Tokom rasprave o smjeni ministra privrede Radeta Baste, u skupštini Srbije, najviše je bilo riječi o odnosima sa Rusijom i Crnom Gorom, a na kratko je bila određena i pauza, pošto predsjedavajući Usame Zukorlić nije mogao da uspostavi red i omogući nesmetano obraćanje.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma našao je za shodno da ponizi crnogorskog predsjednika Jakova Milatovića nako što je to više puta sinoć i danas učinio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

”Ali evo sada pokazatelj, politika koju sprovodi ova država, na noge je došao predsjednik Crne Gore”, rekao je Palma u skupštini.

Nakon toga Dragan Marković Palma objašnjavao je da nije mislio ništa loše kad je rekao da je crnogorski predsjednik Jakov Milatović došao na noge predsjedniku Aleksandru Vučiću i pojašnjavao da je i Vučić bio na Milatovićevoj inauguraciji.

PALMA SE SPRDA NA RACUN PREDSJEDNIKA CG PIC.TWITTER.COM/MSHUNWZJTB

— PELO VELO (@PELO_VELO48604) JULY 10, 2023

Marković je nakon govora poslanika Moramo Zajedno Nebojše Zelenovića u kojem je rekao da je reći za nekog da je došao na noge uvreda, objašnjavao da nije tako mislio, da je godinama vodio djecu u Buljarice i da je prestao zbog politike Mila Đukanovića.

Zelenović je inače u današnjoj raspravi o smjeni ministra privrede Radeta Baste rekao da je ova tačka dnevnog reda dodata kada je protest protiv nasilja počeo da se širi Srbijom i da se ovom raspravom sklanja fokus građana sa odgovornih za nasilje.

Čitaj još:   ZASTRAŠUJUĆE: Vozač se onesvestio, auto sam vozio 25 kilometara auto- putem... (foto)

“Ovdje niko nema problem da govori o evropskom putu Srbije, a sve činite da tamo ne stignemo”, rekao je Zelenović i dodao da je njegova stranka jedina koja se zalagala za usklađivanje spoljne politike sa evropskom, od kako je započeta agresija Rusije na Ukrajinu.

Vladajuću koaliciju oputužio je da ne razumije šta znači nacionalni i državni interes te da se on mijenja u zavosnosti od “cijene gasa” ili neke druge koristi.

Predsjednik JAKOV Milatović položio vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali…

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more