IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKA PLAŽA NA KOJOJ SE LEŽALJKE PLAĆAJU 200 A ULAZ 25 EURA: Ležaljka košta kao cijelo ljetovanje… (foto, video)

Ulaznice se plaćaju 25 eura, a kako je najavljeno iz Amana, do kraja ljetnje sezone, po toj cijeni posjetioci, uz vodiča, imat će priliku da izaberu jedan od šest termina za šetnju ostrvom, dok je za djecu do 12 godina ulaz besplatan…

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18. VII. 2022… 10: 25… CRNOGORSKA PLAŽA NA KOJOJ SE LEŽALJKE PLAĆAJU 200 A ULAZ 25 EURA: Ležaljka košta kao cijelo ljetovanje… (foto, video)

Otvoren i kompleks i plaže, a cijene se ne mogu porediti ni sa Maldivima!

Kraljičina plaža je samo za goste hotela, a na Kraljevu možete da uđete- ali ako ležaljke platite 200 eura…

Hotelski resort Aman Sveti Stefan je od proteklog vikenda ponovo otvoren. Gostima je od petka omogućen boravak u vili Miločer i samo za njih je rezervisana prelijepa Kraljičina plaža. Na Kraljevu plažu mogu i drugi posjetioci, ali ako ležaljke plate 200 eura.

Plaža Miločer ponijela je naziv Kraljeva plaža, baš zato što se nalazi pored vile Miločer, nekadašnje ljetnje rezidencije dinastije Karađorđević. Okružena je uređenim parkom sa velikim brojem egzotičnih biljaka, a pokrivena je najfinijim pjeskom i duga 380 metara.

Čitaj još:   ZNA SE KADA I GDJE JE DŽENAZA MUAMERA ef. ZUKORLIĆ...

Mještani Svetog Stefana, proteklih godina su protestovali zbog zabrane prilaska Kraljičinoj plaži, pa je zakupac zatvorio resort, javljaju Vijesti. U međuvremenu su, zajedno sa Vladom, pronašli zajednički jezik.

  • Ta mala Kraljičina plaža, ona je bila zatvorena cijeli dan i noć. Sada je ta plaža otvorena, ali je otvorena tako da od osam sati ujutru do osam sati navečer imaju specijalni režim. Mi smo na to morali da pristanemo– istakao je Vladislav Mitrović, predsjednik Mjesne zajednice Sveti Stefan.

Kada je riječ o samom ostrvu Sveti Stefan, ono je odranije otvoreno za turističke obilaske, ali nije bilo puno posjetilaca jer turisti uglavnom nisu informisani o turama. Ulaznice se plaćaju 25 eura, a kako je najavljeno iz Amana, do kraja ljetnje sezone, po toj cijeni posjetioci, uz vodiča, imat će priliku da izaberu jedan od šest termina za šetnju ostrvom, dok je za djecu do 12 godina ulaz besplatan.

Također, najavljeno je da će zimi ulaznica biti deset eura, dok će van sezone ture biti besplatne za sve obrazovne institucije sa teritorije Crne Gore.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. septembar 2021. godine

BONUS VIDEO: Top 15 Best Beaches In Montenegro 2022

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more