IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. avgust 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan napet, Bik uspješan u poslu, Blizanci pokazuju interesovanje, Rak u društvu uspješnih, Lav uspješan, Djevica ima koncentracije, pred Vagom zahtjevni zadaci, Škorpija tajnovita, Strijelac skroman, Jarac ima vjere u sebe, a Vodolija i Ribe emotivno napete. Ovo je dnevni horoskop za 11.08.2023. godine.

Ovan

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u djelo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV
Djelujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

Bik

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savjet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci

POSAO
Djelujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osjećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.
LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primjedbe zarad boljeg uzajamnog razumijevanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Rak

POSAO
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savjet.
LJUBAV
Partner ume da djeluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Lav

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbjegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu.
LJUBAV
Strpljivo sačekate na nečiji poziv jer nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvijek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje.
ZDRAVLJE
Odlično.

Čitaj još:   PAZITE Pušenje kraj djece je uvijek loša navika...

Djevica

POSAO
Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rješenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savjet.
LJUBAV
Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmjeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Vaga

POSAO
Primjećujete da novi događaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspjeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare.
LJUBAV
Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvijek vredi pokušati. Potrudite se da pomjerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Škorpija

POSAO
Pokušavate da promijenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete jer ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno.
LJUBAV
Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumjerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Strijelac

POSAO
Imate dobre ideje, ali ponekad je teško procijeniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti.
LJUBAV
Teško vam je da razumijete nečije emotivne namjere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali cjelokupnu situaciju.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Jarac

POSAO
Nalazite se u neobičnoj situaciju i zato izbjegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život.
LJUBAV
Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvijek možete da sagledate one dobre strane.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

Čitaj još:   RAŠKO Konjević o rekonstrukciji Vlade: Hoće da operišu mrtvog pacijenta... (foto)

Vodolija

POSAO
Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirate svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi.
LJUBAV
Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom, prije nego što se opredijelite za novo ili energično rešenje.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Ribe

POSAO
Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rješenja. Važno je da napravite dobru procjenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove.
LJUBAV
Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more