IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEVTO Eraković: MILOŠ Vučević i Vučićev SNS prijete izazivanjem sukoba i slanjem naše djece u bratoubilačke ratove… (foto)

“Znamo da su im NATO, Crna Gora  i Sjeverna Makedonija trn u oku. Građanska Crna Gora nepremostiva je prepreka ratnohuškačkim politikama. Želja će im bit”, napisao je Eraković u objavi na platformi X, poznatijoj kao Twitter…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 18. VIII. 2023… 17: 58…  JEVTO Eraković: MILOŠ Vučević i Vučićev SNS prijete izazivanjem sukoba i slanjem naše djece u bratoubilačke ratove… (foto)

Miloš Vučević i Vučićev SNS prijete izazivanjem sukoba i slanjem naše djece u bratoubilačke ratove, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković povodom izjave lidera Srpske napredne stranke.

Eraković je reagovao na izjavu ministra odbrane Srbije i predsjednika SNS Miloša Vučevića, koji je kazao da su se Crna Gora i Sjeverna Makedonija “ogriješile” o Srbiju priznajući nezavisnost Kosova, ističući da to predstavlja miješanje u unutrašnje stvari jedne zemlje.

Čitaj još:   VUČIĆ: Nisam glup da ne vidim, da ispadam ljudima iz frižidera, sebi sam dosadio... (foto, video)

Prati ih, kaže, Andrija Mandić, “kao njihova ispostava”.

“Znamo da su im NATO, Crna Gora  i Sjeverna Makedonija trn u oku. Građanska Crna Gora nepremostiva je prepreka ratnohuškačkim politikama. Želja će im bit”, napisao je Eraković u objavi na platformi X, poznatijoj kao Twitter.

izvor CdM.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more