IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NA PITANJE VODITELJA „da li znate ko komanduje tim ljudima na Kosovu“, Vučić odgovara: „Kako ne znam Milana Radoičića“… (foto, video)

ALEKSANDAR Vučić je rekao da će Milan Radoičić odgovoriti na poziv nadležnih organa Republike Srbije te da je uvjeren da će biti saslušan…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 28. IX. 2023… 10: 28… NA PITANJE VODITELJA „da li znate ko komanduje tim ljudima na Kosovu“, Vučić odgovara: „Kako ne znam Milana Radoičića“… (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je kako se potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić nalazi na teritoriji centralne Srbije i da nije ranjen, te da će biti saslušan, prenosi agencija Beta.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na pitanje voditelja RTS- a “ko komanduje ljudima na Kosovu i da li zna te ljude dole” Milan Radoičić, a onda je ubrzo dodao “kako Radoičić ne komanduje, nego da ga poznaje”.

„Koliko uopšte možete da nam kažete o organizaciji tih ljudi dole? Ko komanduje tim ljudima? Vi znate te ljude dole“, upitao je voditelj RTS-a.

Čitaj još:   Sva partijska "cijepanja": Od Mila i Momira, do onih koji ni zajedno nijesu mogli preko cenzusa... (foto)

„Kako ne znam Milana Radoičića, kako da ga ne znam“, odgovorio je Vučić.

„Milan Radoičić komanduje“, pitao je voditelj.

„Ne kažem da on komanduje, ali kako da ne znam, pitali ste me da li znam te ljude dole, znam Milana Radoičića, ove druge ne znam ko je bio, niti sam bilo koga prepoznao“, dodao je Vučić.

BONUS VIDEO

EVO ŠTA JE VUČIĆ REKAO O UBIJENIM SRBIMA!

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more