IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

I VEDRO I OBLAČNO, A NA TERMOMETRU “TRIDESETKA”: “Šareni” vikend ispred nas, ipak, biće i kiše… (foto)

Danas sunčano vrijeme, dnevna temperatura od 21 do 27 stepeni C…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 07. 10. 2023…09: 48… I VEDRO I OBLAČNO, A NA TERMOMETRU “TRIDESETKA”: “Šareni” vikend ispred nas, ipak, biće i kiše… (foto)

U nedjelju u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle, objavili su iz FHMZ-a BiH

U BiH danas sunčano vrijeme, dnevna temperatura od 21 do 27 stepeni

U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle, objavili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, javlja Anadolu.

Vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni Celzijusovih. U Sarajevu sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 23 C…

subota, 07.10.2023. godine
Nastavlja se period ugodnijih biometeoroloških prilika. Sunčano i stabilno vrijeme, uz porast temperatura, pozitivno će djelovati na većinu ljudi, a hronični bolesnici i meteoropate ne bi trebali imati jačih tegoba. Moguće je da prohladno jutro i pojava magle uzrokuju manje probleme osjetljivim osobama. Poželjno je slobodno vrijeme provesti na otvorenom, pri tome se slojevito odjenuti.

nedjelja, 08.10.2023. godine
Biometeorološke prilike djelimično će se pogoršati, mada bez većeg uticaja na opštu sliku. Zadržaće se i dalje natprosječno toplo vrijeme, pri tome bi povećana naoblaka mogla uzrokovati manje probleme osjetljivijim osobama, ponajviše u vidu promjene raspoloženja, glavobolje i dekoncentracije. Uz više svježine tokom jutra i večeri, poželjno je biti malo oprezniji prilikom boravka na otvorenom.

Čitaj još:   IDU DVA DANA KIŠE I NOVI PREOKRET: Vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

U ponedjeljak se prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25, na jugu zemlje do 27 stepeni.

U utorak u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Rijetko u Bosni može pasti veoma malo kiše. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 stepeni, na jugu zemlje do 16. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9 stepeni, na jugu zemlje do 16. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25, na jugu zemlje do 27 C…

Čitaj još:   POČETAK JANUARA BEZ BIJELIH ZIMSKIH TRAGOVA: Tek na planinama moguć slab snijeg, sa kišom… (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

OPET KIŠA ALI SAMO U…-Vremenska prognoza do petka

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more