IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BALŠA Knežević: SLUČAJ METODIJE- Trostruki izdajnik i promoter pedofilije u službi popisnog inženjeringa… (foto)

Metodije je svojim posljednjim (ne)djelima upotpunio sveto trojstvo izdaje – postao je trostruki izdajnik – izdao je Hrista i njegovo učenje, zatim pokojnog mentora Amfilohija Radovića i na kraju Crnu Goru.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 20. 10. 2023… 12 09… BALŠA Knežević: SLUČAJ METODIJE- Trostruki izdajnik i promoter pedofilije u službi popisnog inženjeringa… (foto)

Osim toga, Ostojić je po nalogu vrha SS potpuno degradiran kada je pristao da postane pokrovitelj i zaštitnik pedofilije u okviru takozvane SPC. On je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta prošle godine proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo)

Piše: Balša Knežević

Čitav ”srpski svet” digao se na noge i ubacio svoje propagandne, agitatorske i obavještajno-bezbjednosne resurse u svrhu lažiranja rezultata predstojećeg popisa u Crnoj Gori, koji je zakazala veleizdajnička vlada na čelu za metaizrodom Dritanom Abazovićem.

Po nalogu kriminalno-terorističkog režima u Beogradu i srpskog autokrate Aleksandra Vučića, Abazović je zakazao popis na kome će se preko najočiglednijeg fabrikovanja, dirigovanog od strane srpske BIA-e, lažirati broj Srba i eventualno proglasiti federacija nekoliko ”srpskih opština” u Crnoj Gori po ugledu na Republiku Srpsku.

Ukoliko taj plan uspije Crna Gora bi mogla da bude proglašena za novu pokrajinu zločinačkog projekta ”srpski svet”, a Crnogorci za nacionalnu manjinu u sopstvenoj državi.

Stoga je apsolutno razumljivo što je proevropska opozicija tražila odlaganje popisa za neki stabilniji politički period, u čemu su ih podržali i iz Evropske unije. Međutim, prvi izrod Crne Gore na čelu tehničke vlade, zaslijepljen odanošću svojim nalogodavcima Aleksandru Vučiću i Porfiriju Periću, bahato i primitivno odbija da uopšte i čuje sugestije partnera iz Evropske unije, za čiju se politiku njegova kombi-partija veleizdajnika, makar formalno zalaže.

Krpo, dolazim pred popis, jesi čuo!?

SS udarna pesnica popisnog inženjeringa

Jasno je da su stvoreni svi preduslovi da predstojeći popis doživi debakl i ostane samo mrtvo slovo na papiru. Osim toga svi su izgledi da će se krajem mjeseca formirati nova vlada na čalu sa Milojkom Spajićem, koja će morati veoma ozbiljno razmotriti preporuke evropskih partnera o odlaganju popisa.

Bez obzira na sve to udarna pesnica popisnog inženjeringa, svetosavska sekta (SS), takozvana SPC, i njeni najviši funkcioneri aktivno su već sedmicama uključeni u najbrutalnije pritiske na narod, koji po svaku cijenu žele da srbizuju!

Izvršni direktor takozvane SPC Prvoslav Perić, operativnog imena– Porfirije, boravio je u Podgorici za vikend, a njegov dolazak pamtiće se po izuzetno slabom odzivu ”vjerujućeg naroda”. Međutim, on je tom prilikom dao zeleno svijetlo da agenti u mantijama krenu sa terenskim pritiskom zasnovanim na kletvama i lažima, da se što veći broj stanovnika izjasni kao Srbi.

Čitaj još:   UŽAS- ZLOGLASNI PUTINOVI "JAHAČI" PONOVO U BIH: "Noćni vukovi" stižu u Banja Luku na krsnu slavu Vojske Republike Srpske... (foto, video)

Šef SS Porfirije prilikom boravka u Podgorici, poručio je građanima Crne Gore kako osjeća potrebu da ih podrži da u svakoj prilici odlučno ispolje “svoj identitet kao vjernici SPC, govornici srpskog jezika i kao dični pripadnici srpskog naroda”.

Ova Porfirijeva izjava poslužila je da se do kraja ofira jedan od najviših crnogorskih funkcionera SS, Ljubiša Ostojić, alijas Metodije čija je operativna titula ”vladika budimljansko nikšićki”.

Ova nekadašnja uzdanica Amfilohija Radovića, koji mu je dao amanet da nastavi njegovu misiju postepenog distanciranja Pravoslavne crkve u Crnoj Gori od centrale SPC u Beogradu, potpuno je pljunuo na đedov zavjet i promovisao se u velikog neočetnika i branitelja zlokobne etnofiletističke dogme – militantnog svetosavlja.

U službi popisnog inženjeringa

Metodije je u stao uz Porfirija i otvoreno se uključio u popisni inženjering u Crnoj Gori, poručivši da je njegov beogradski šef  samo ,,ohrabrivao ljude da se pišu kao Srbi“.

Joanikije Mićović, Porfirije Perić i Metodije Ostojić: U službi srbizacije Crne Gore

Metodije ne samo da nije vidio ništa sporno u ovome, već je pritom i sam ”ohrabrio sve koji nijesu skrenuli i odustali od srpskog puta pored decenija pritisaka i zastrašivanja da se na popisu izjasne ko su i što su”.

”Podržavam i ja, ali se tu ne zaustavljam, jer tu nije kraj. Idemo da postanemo ono što su naši preci, koji su se pisali kao Srbi”, rekao je Ostojić prilikom vršenja svetosavskog rituala ”krvi i tla” u operativnoj bazi SS – manastiru Voljavac kod Bijelog Polja prije par dana.

Ostojić je ovim sramnim aktom stavljanja u službu BIA-e, dokazao da je, nakon izdaje amaneta svog učitelja Amfilohija, prodao dušu svetosavskoj sekti i po nalogu centrale u Beogradu, sveden je na najamnika u propagandi revizije istorije i posrbljavanja Crne Gore.

Metodije je već u više navrata glorifikovao zločinački četnički pokret pa nije začuđujuće što je na ovako vulgaran i prizeman način uključio u kampanju popisnog posrbljavanja naroda po Crnoj Gori.

Trostruki izdajnik

Metodije je svojim posljednjim (ne)djelima upotpunio sveto trojstvo izdaje – postao je trostruki izdajnik! Jer  Ljubiša Ostojić, rođen u Sarajevu, je kao mladić iz Bosne i Hercegovine od ratnih stradanja, za koja je duhovno-ideološku potporu davala upravo njegova SPC, pobjegao u Crnu Goru, tačnije u Podgoricu koja mu je pružila utočište.

Ovakvim nastupom i željom da se posrbljava njeno najbrojnije stanovništvo, Metodije se deklarisao kao veliki nesoj i izdajnik, koji je pljunuo na ruku koja ga je prihvatila kad mu je bilo najteže.

Osim toga Ostojić je političkim i nacionalnim agitovanjem pljunuo na Hrista, i izdao hrišćansku, odnosno pravoslavnu vjeru. Ali to je učinio samim pristupanjem svetosavskoj sekti i prihvatanjem ideologije militantnog svetosavlja.

Sveto trojstvo izdaje Ostojić je upotpunio time što je prodao amanet svog pokojnog mentora i duhovnog oca Amfilohija Radovića. 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 4. novembar 2019. godine...

Kako smo više puta pisali, Radović je želio da Metodije dođe na mjesto takozvanog mitropolita crnogorsko-primorskog, jer je važio za obrazovanog i školovanog kadra, koji je bio veoma blizak ideji pokojnog mitropolita da pravoslavna crkva u Crnoj Gori treba da, za početak, dobije širu autonomiju od Beograda. To bi bio samo korak ka uspostavljanju Pravloslavne crkve u Crnoj Gori koja bi dobijanjem tomosa od Vaseljenske patrijaršije, bila najbliža ideji autokefalne Crnogorske pravoslavne crkve.

Metodije izdao Boga, Crnu Goru i Amfilohija

Međutim, tada na scenu stupa moć sektaške manipulacije visoko pozicioniranih operativaca SS, koji potpuno ideološki preoblikuju i kompromituju Metodija. Metodije je svoju lojalnost ideologiji SS dokazao kroz negiranje Crne Gore i Crnogoraca u više navrata prošle godine, čak i prije ovog popisnog agitovanja za velikosrpstvo.

Degradiran u zaštitnika pedofilije

Osim što je trostruki izdajnik koji je izdao Hrista i njegovo učenje, Crnu Goru i pokojnog mentora Amfilohija Radovića, Ostojić je po nalogu vrha SS potpuno degradiran kada je pristao da postane pokrovitelj i zaštitnik pedofilije u okviru takozvane SPC.

Ostojić je duboko umiješan u zaštitu pedofila koji dominiraju u ovoj organizaciji. On je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta prošle godine proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo).

Stoga nažalost moramo konstatovati da je Metodije Ostojić,  prešao put od čovjeka u koga su polagane nade za rehabilitaciju i duhovni oporavak takozvane SPC, i sam utonuo u kaljugu neočetništva, velikosrpstva, politikantstva, etnofiletizma, licemjerja, izdaje i zločina… Osnovnih karakteristika ideologije na kojoj počiva takozvana SPC– militantnog svetosavlja….

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more