IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE Dodik o OSTAVCI Aleksandra VULINA: Bio i ostao borac za SRPSKI SVIJET… (foto, video)


Milorad Dodik rekao je da je Aleksandar Vulin, podnoseći ostavku na funkciju direktora Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Srbije, još jednom potvrdio svoj patriotizam i kvalitete hrabrog i nacionalno orijentisanog političara.

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti petak, 04. 11. 2023… 00: 09… MILE Dodik o OSTAVCI Aleksandra VULINA: Bio i ostao borac za SRPSKI SVIJET… (foto, video)

Dodik je istakao da Vulin ovim činom nije pokleknuo pod pritiscima SAD, već je stavio interese Srbije i srpskog naroda na prvo mjesto, kao što to rade dokazane patriote…

Vulin odlično zna kakve su posledice bile ili kakve bi mogle da budu za Srbiju…

Dodik je istakao u izjavi za Srnu da Vulin ovim činom nije pokleknuo pod pritiscima SAD, već je stavio interese Srbije i srpskog naroda na prvo mjesto, kao što to rade dokazane patriote.

  • Aleksandar Vulin je bio i ostao iskreni borac ne samo za Srbiju i za RS, već i za stvaranje srpskog svijeta koji bi predstavljao jedinstvo Srba kao naroda i zajedničko odlučivanje o svim najvažnijim nacionalnim pitanjima što je od velikog značaja posebno u ovim izazovnim vremenima – naglasio je Dodik.
Čitaj još:   ONI KOJI NE ZNAJU: Šta znači pozdravi Bayram Serif Mubarek Olsun, a šta je Allah razi olsun... (foto)

On je dodao da je Vulin uvijek dobrodošao u RS i izrazio uvjerenje da će nastaviti zajedničku borbu za očuvanje Srbije, RS i interesa srpskog naroda u cjelini.

Vulin je danas podnio neopozivu ostavku na poziciji direktor BIA, navodeći da neće da dozvoli da bude povod za ucjene i pritiske jer SAD i EU “traže njegovu glavu” kao preduslov za neuvođenje sankcija Srbiji.

izvor Hayat.ba

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more