IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUKAŠIN Perović: Kako biti izdajnik, a da se to ne primijeti? (foto)

Kad odradi, kad da sve što može, kad od njega srpski narod i Srbija više ne budu imali koristi, čeka ga sudbina izdajnika, koja čeka svakoga koji radi protiv svoje države.

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne. vijesti, četvrtak, 09. 11. 2023… 10: 19… VUKAŠIN Perović: Kako biti izdajnik, a da se to ne primijeti? (foto)

Opet će onako isluženog, potrošenog, olinjalog i nesretinog Andriju otkačiti Vučić, ka što ga je svojevremo otkačio Slobo…

Piše: Vukašin Perović

Kako biti izdajnik, a da se to ne primijeti? Kako onima slijepim kod očiju nešto reći, a da ih odvedeš u pogrešnom smjeru? Kako evropskim i američkim političkim šarlatanima poslati poruku sa kojom će biti zadovoljni, a u kojoj u stvari poručuješ da radiš za Srbiju, odnosno za Rusiju?

Kako nesretnim građanima Crne Gore kojima je Crna Gora na prvom mjestu, a glasali su za neku od stranaka koje su u sadašnjoj vlasti, zamazati oči saopštenjem?

E ovako ka Andrija. Naravno da “Ne radi za tuđe račune”, radi za svoj račun, ispunjavajući ruske zahtjeve. Tačno je i da radi “isključivo za svoj narod”, jer je njegov narod srpski, a kako reče Porfirije (a on valjda ne laže), Srbija je matična država svih Srba.

Čitaj još:   KNEŽEVIĆ ŠOKIRAO CRNU GORU: „Amfilohije je tražio da poslušamo DRITANA…“

Znači, radi uglavnom za narod Surdulice, Rogatice, Banja Luke, Niša, Pirota… U novije vrijeme tu su i crnogorski gradovi, ali kako su oni tu od skoro, može bit i da su do skoro. Progledala je Esmeralda, možda progledaju i u Pljevljima, Beranama, Plužinama…

Kad odradi, kad da sve što može, kad od njega srpski narod i Srbija više ne budu imali koristi, čeka ga sudbina izdajnika, koja čeka svakoga koji radi protiv svoje države. Opet će onako isluženog, potrošenog, olinjalog i nesretinog Andriju otkačiti Vučić, ka što ga je svojevremo otkačio Slobo.

A mrčni narod trpi, ćuti i gleda. I čudi se zašto još jedan posrbljeni Crnogorac grabi “minut slave”, iako zna da uz njega uvijek idu vjekovi sramote. Ili se možda ta sramota ne vidi kada se gleda iz skupih kola, jahte i Beograda na vodi.

Tekst je preuzet sa Facebooka

izvor analitika.me

Čitaj još:   BIH: SAOBRAĆAJNI KOLAPS! (VIDEO)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more