IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI KRVAVOG PIRA U SRBIJI: MUŠKARAC UBIO LJUBAVNICU, ŽENU, PA SEBE… (foto)

Stravičan zločin u Srbiji...

Prema prvim informacijama sa terena, muškarac je prvo u Kruševcu ubio ljubavnicu, a potom je kod Kukljina, u okolini Kruševca usmrtio i svoju suprugu. Na kraju, ubio se kod Milutovca, odakle je porijeklom.

Zoran R. (52) osumnjičen je da je jutros kod Kruševca teško ranio ženu (44) i ubio suprugu (50) nakon čega je izvršio samoubistvo, a kako je saopštio MUP, on nije imao dozvolu za držanje oružja i do sada nije bio prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

“Pripadnici MUP u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja nanio muškarac (52).

On je , kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio suprugu (50) , a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu. Žena (44) je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu”, saopštili su iz MUP.

Čitaj još:   PORUKA IZ PRIŠTINE ZA Vučića: Imaš samo jednu šansu, da priznaš Kosovo... (foto i video)

Podsjetimo, Zoran R. (54) iz sela Milutovac teško je ranio ljubavnicu u Kruševcu, a potom je ubio suprugu V. R. Zoran je nakon toga izvršio samoubistvo.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, ženska osoba I. L. (44) zatečena je na ulici u Kruševcu sa povredom glave.

Potom je između sela Kukljin i Jasika pronađeno tijelo još jedne žene.

– On je nju ubio na putu gdje nema kuća. Samo asfalt i šuma. Njeno tijelo je do maloprije bilo na ulici – kažu meštani Kukljina.

U mjestu Strugari u automobilu je zatečeno Zoranovo tijelo.

izvor: pink.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   PREDSJEDNIČKI IZBORI: MILO Đukanović i JAKOV Milatović u drugom krugu, Mandić propao, Bečića uništio Abazović... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more