IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAU: Nadležni u Crnoj Gori da stanu na put podstrekačima mržnje i konflikata među narodima, dok nije kasno… (foto)

– Na ulazu u Budvu gosti su juče dočekivani ogromnim grafitom “Kad se vojska na Kosovo vrati”, ispisanim na trobojci. Prošlo je to nezapaženo od nadležnih, kao da je na grafitu pisalo:” Dobrodošli u Budvu”.

Nacionalna albanska unija smatra, međutim, da su čelnici crnogorskih institucija morali osuditi takav čin velikosrpskog nacionalizma i šovinizma i jasno staviti do znanja autorima da u multietničkoj Crnoj Gori nikome neće biti dozvoljeno da širi međunacionalnu mržnju i ratnohuškačku anticivilizacijsku ideologiju – saopšteno je iz NAU. 

Ovo tim prije što je, kako kažu, u posljednje vrijeme bilo sličnih pojedinačnih ispada koji truju suživot u našoj državi.

– Nedavno je Milan Knežević, predsjednik i poslanik Demokratske narodne partije koja tvori parlamentarnu većinu aktuelnoj manjinskoj vladi Spajića, u koju su ušli i Albanci, obznanio da bi se prije vratio sadnji paradajza i pipuna nego bio ministar u vladi koja priznaje “takozvanu Republiku Kosovo”.

Čitaj još:   BARCELONA: Čuveni El Klasiko, odigran na Nou Kampu završen 0: 0... (foto i video)

Ni tom prilikom niko nije reagovao.

NAU poziva nadležne u Crnoj Gori da stanu na put podstrekačima mržnje i konflikata među narodima. Dok nije kasno – zaključuju iz ove stranke. 

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more