IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vujović kandidat za predsjednika SDP- a… (foto)

Generalni sekretar SDP- a, Ivan Vujović kandidat je za predsjednika te stranke.

To je na društvenim mrežama potvrdila portparolka ove partije, Amina Cikotić. 

“Nakon dužeg perioda političkog života, danas sam napokon ponovo zadovoljna, ali i ponosna. SDP ima novog kandidata za predsjednika partije, druga Ivana Vujovića. Poslije teškog izbornog poraza i emotivne i organizacione konsolidacije, od danas idemo dalje, spremni da čuvamo naše ideje i da nastavimo da gradimo bolje i pravednije društvo. Sada uz novi tim, žilavi kakvi smo oduvijek, motivisaniji, a vjerujem i pametniji”, kazala je Cikotić. 

Desilo se, dodaje, što se moralo desiti nakon svega. 

“Više nije ni važno ako smo naučili lekcije i postali mudriji. Na prošlost ne možemo da utičemo, ali možemo na ono ‘sjutra’. I to je ono što nas zanima. I on je izašao iz svega ne samo mudriji, nego i hrabriji.

Zato je i donio ovakvu odluku, osjećajući odgovornost prema 9.000 ljudi koji su nas podržali na posljednjim izborima; prema slavnim dostignućima i partijskoj istoriji; prema našoj socijaldemokratskoj ideji i jedinoj nam državi Crnoj Gori”, navodi Cikotić. 

Čitaj još:   IVAN Vujović: Zapad prepoznao “loše momke” u regionu– poziv progresivnim snagama na akciju... (foto)

Prema njenim riječima, Vujović nikada nije izdao povjerenje. 

“I ja mu vjerujem. Uz svo znanje i sposobnosti koje ima, zajedno sa svojim timom, sigurna sam da će voditi partiju pravim putem, s novom energijom i potpuno drugačijim pristupom. Sjajan političar i znalac, još bolji čovjek.

Ako iko, posebno u ovom izazovnom trenutku, on je zaslužio podršku svih nas. Moju ima, i to iz sveg srca”, napisala je ona na društvenoj mreži X.

Kongres će, kako Pobjeda prenosi, biti održan najvjerovatnije krajem januara 2024. godine.

izvor: analitika.me

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

VIC DANA Oženio se Crnogorac iz Srbije…

Kako crnogorac osvaja đevojku??? -Vidis li ti đevojko onaj cvijet Read more