IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ESAD Rastoder o odlasku ANDRIJE Raja Mandića u izborni štab SNS- a: Crna Gora dotakla dno… (foto)

Crna Gora je dotakla dno dna sa novokomponovanim prevarantima koji trenutno vode Vladu, državu i Skupštinu. Zacrtani plan koji su dobili od diktatora Aleksandra Vučića su u potpunosti ispunili ostalo im je još da udare još jedan ekser u sanduk napaćene Crne Gore koji će se dogoditi ovih dana poslije završetka namještenog popisa u Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD- u Esad Rastoder, povodom odlaska predsejdnika crnogorskog parlamenta Andrije Mandića u izborni štab SNS- a…

NEW YORK: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18. 12. 2023… 00: 09… ESAD Rastoder o odlasku ANDRIJE Raja Mandića u izborni štab SNS- a: Crna Gora dotakla dno… (foto)

“Postavlja se pitanje kako Mandić može sa dvojnim državljanstvom učestvovati u svim procesima u Crnoj Gori i Srbiji, a ja Esad ne mogu sa dvojnim državljanstvom učestvovati u mojoj državi rođenja nigdje i ni u čemu nego mi se ultimativno traži da se odreknem američkog državljanstva da bi mogao imati pravo da glasam ili budem biran, tako da vojvoda Manda može, a ja ne.

Čitaj još:   Crnogorska zastava i na Omerbašića džamiji u Starom Baru... (foto)

Poštovani građani Crne Gore upaljen je zadnji alarm da spasavamo što se spasiti može ili će Crna Gora uskoro postati 27. opština Vučićeve Srbije”, kaže se u saopštenju predsjednika Bošnjačkog saveza CG u Americi.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more