IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dodikov ministar DENIS Šulić, traži hapšenje analitičara i kolumnistu LJUBA Filipovića iz CRNE GORE… (foto)

Ministar u vladi Republike Srpske i potpredsjednik Dodikovog Saveza nezavisnih Socijaldemokrata Denis Šulić zatražio je danas na tviteru da vlasti Republike Srpske uhapse analiticar i kolumnistu CdM-a Ljubomira Filipovića po ulasku u taj entitet Bosne i Hercegovine.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 31. 12. 2023… 00: 40… Dodikov ministar DENIS Šulić, traži hapšenje analitičara i kolumnistu LJUBA Filipovića iz CRNE GORE… (foto)

Danas je Ministar u vladi Republike Srpske i potpredsjednik Dodikovog Saveza nezavisnih Socijaldemokrata Denis Šulić zatražio je danas na tviteru da vlasti Republike Srpske uhapse analiticar i kolumnistu CdM- a Ljubomira Filipovića po ulasku u taj entitet Bosne i Hercegovine.

Šulić je reagovao na Filipovićevu kritiku Dodikovog poziva na secesiju Republike srpske i prijetnje oružanim sukobom koje su kritikovale sve relevantne međunarodne adrese.

Čitaj još:   JAJE KAO HRANA I LIJEK: PRVO Jača imunitet, čuva srce, kožu i vaš mozak… (foto)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

“Institucije Srpske trebaju reagovati i ovu personu uhapsiti čim kroči na teritoriju Srpske. Suditi mu i osuditi ga bez mogućnosi da kaznu služi van granica Srpske”, napisao je Šulić.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more