IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sujeverje je dio svake kulture: Šta znači ako vas svrbi desni dlan? Svi znaju za lijevi, ali ne plašite se, evo šta vam se sprema… (foto, video)

Mnoge kulture počele su da povezuju to kada vas svrbi desni dlan s dobitkom na lutriji, što je bio najočitiji način dolaska velike svote „poklonjenog“ novca u vaše ruke

ISTANBUL: Svijet, Zabunimljivosti, vijesti, četvrtak, 11, 01. 2024… 00: 40… Sujeverje je dio svake kulture: Šta znači ako vas svrbi desni dlan? Svi znaju za lijevi, ali ne plašite se, evo šta vam se sprema… (foto, video)

Vjerovali u njih ili ne, vjerovatno ste čuli da ljudi govore stvari poput „kucni u drvo!“, „ako nađeš novčić, podigni ga“, nikad nemoj držati torbu na podu jer ćeš izgubiti novac, ako ti crna mačka pređe preko puta, to je nesreća, ali niko nije čuo šta znači kada nas svrbi desni dlan.

Sujeverje je duo svake kulture.

Kod nekih nepoštovanje sujeverja može izazvati anksioznost i strah da će se dogoditi nešto loše.

Narodno vjerovanje kaže da ćete ako vas svrbi lijevi dlan dobiti novac, a desni znači da ćete dati novac.

Tvoje ruke su moćna sila u svakodnevnom životu. One su odgovorne za veći dio ljudskih sposobnosti i omogućuju vam da se izrazite na mnogo načina.

Ako vas svrbi desni dlan, to bi moglo značiti da je krajnje vrijeme da preduzmete neke radnje za postizanje svojih ciljeva.

Postoji i mogućnost da svrab desnog dlana sugeriše da osjećate da si „kontrolisana ili ograničena u životu koji bi vam donio više radosti“.

Čitaj još:   RANKO Krivokapić: Na potpisivanju Ugovora sa SPC nije bio nijedan CRNOGORAC- DRITAN Abazović- Ne možete sjednicu Vlade pretvarati u nacionalistički skup...

Desni dlan koji svrbi mogao bi značiti snagu i rast…

Tvoje ruke su moćna sila u svakodnevnom životu. One su odgovorne za veći dio ljudskih sposobnosti i omogućuju vam da se izrazite na mnogo načina.

Slikanje, pisanje, kuhanje ili sviranje instrumenta samo su neki primjeri uticaja koje naše ruke mogu ostvariti.

Bez njih ne bismo mogli ostvariti svoj pun potencijal, a njihova je povezanost s duhovnim svjetom snažna – ako vjeruješ da jeste.

Desni dlan koji svrbi– znak da preuzimate kontrolu nad svojom slobodom

Ako vas svrbi desni dlan, to bi moglo značiti da je krajnje vrijeme da preduzmete neke radnje za postizanje svojih ciljeva.

Ovaj nalet energije zapravo je ohrabrenje koje vam treba kako biste bili odvažni i kako biste napravili pozitivnu promjenu.

Ne plašite se da idete za onim što želite!

Postoji i mogućnost da svrab desnog dlana sugeriše da osjećate da si „kontrolisana ili ograničena u životu koji bi vam doneo više radosti“.

Želite li da napustite svoj posao? Postoji li prijateljica ili partner koji vas koči?

Baš kao što bi trebalo preduzeti nešto za svoje ciljeve, trebalo bi da uklonite iz svog života sve što vas ne čini srećnom.

Važno je osjećati da imate slobodu i uživati tamo gde jeste.

Svrab desnog dlana ili šake kao simptom određenih medicinskih stanja
Naravno da svrab desne ruke ima sujeverje iza sebe, ali uporni svrab takođe može biti simptom zdravstvenog problema koji bi trebalo da leči lekar.

Čitaj još:   HABIB, Neporaženi UFC prvak, odbranio titulu u Abu Dabiji... (foto)

Uzroci za svrab dlanova ili ruku mogu biti: ekcem, psorijaza, suva koža, alergije, dijabetes, ciroza i poremećaji nervnog sistema.

Ako mislite da bi to moglo biti zdravstveno stanje, odmah se obratite lekaru.

Ako verujete da postoji duhovno značenje, imajte hrabrosti da donosite hrabre odluke.

(Najžena.alo.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more