IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Ljudski skelet pronađen u stanu, komšije Iliju J. nisu vidjele tri godine… (foto)

Na Vračaru, jednom od najpoznatijih beogradskih naselja, juče je pronađen ljudski skelet u stanu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Kako saznaje Telegraf.rs, u tom stanu je živio Ilija J., čovek od oko 90 godina, a ono što je šokiralo komšije jeste činjenica da ga nisu vidjele još od 2020. godine.


Jedna od najvećih misterija ovog slučaja jeste kako niko u zgradi nije primjetio neprijatan miris tijela, koji je inače karakterističan u ovakvim situacijama. S obzirom na to da je Ilija živio sam, postavlja se pitanje kako je njegova smrt prošla neprimećeno od strane komšija i ostalih stanara zgrade.

Kako bi se rasvjetlila ova misterija, naložena je obdukcija, koja će pružiti odgovore na pitanje da li je u pitanju zaista Ilija J. i kako je došlo do njegove smrti.
Život u izolaciji: Ilija J. nije viđen više od godinu dana

Ilija J. je živeo sam u svom stanu na Vračaru, a komšije tvrde da ga nisu vidjele od 2020. godine. Ova činjenica budi različite reakcije među ljudima, jer je teško zamisliti da neko može živjeti izolovano od svijeta toliko dugo, a da niko ne primjeti njegov nestanak.

Čitaj još:   DODIK I OPASNE PORUKE: Nova epizodi državnog udara, RS treba da formira svoju vojsku... (foto i video)

Njegovo samovanje podsjeća nas na važnost komunikacije i povezanosti sa ljudima oko nas, posebno u starosti. Ova priča nas podsjeća da je važno brinuti o svojim komšijama i starijim osobama u našem okruženju, jer njihova izolacija može imati ozbiljne posljedice.

Obdukcija otkriva istinu: Da li je u pitanju Ilija J.?

Nakon pronalaska ljudskog skeleta u stanu na Vračaru, naložena je obdukcija kako bi se utvrdilo da li je u pitanju zaista Ilija J. i šta je uzrok njegove smrti. Ovi rezultati mogu pružiti ključne informacije o tome šta se zaista desilo sa Ilijom, kao i o njegovom zdravstvenom stanju prije smrti.

Obdukcija će biti od presudnog značaja za rasvetljavanje ovog slučaja i pružiće odgovore na mnoga pitanja koja su postavljena nakon ovog uznemirujućeg pronalaska.

U iščekivanju rezultata obdukcije, javnost ostaje uznemirena i zainteresovana za dalji razvoj ove misteriozne priče sa Vračara.

izvor: Telegraf.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more