IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković (Liberalna partija): O balonima u bojama trobojke u Zeti, “Ovo je sprdanje sa državom…” (foto)

Vojvoda četnički otvoreno podstiče netrpeljivost i propagira negiranje države, a nalazi se na čelu zakonodavne vlasti. I jos hoće u Vladi da proširi kapacitete negiranja države, kazala je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 09, 01. 2024… 11: 22… JELENA Marković (Liberalna partija): O balonima u bojama trobojke u Zeti, “Ovo je sprdanje sa državom…” (foto)

Ona je komentarisala današnju proslavu Dana Opštine Zete uz balone u bojama trobojke.

“Ovo je sprdanje sa državom! I niko, baš niko se od predstavnika drugih najviših državnih organa tome ne suprostavlja! Nego, otvoreno rade na urušavanju Crne Gore i suverenističke partije ćute, a to takodje izgleda kao neminovnost i da prihvataju ovo stanje!? I ko može za njih da glasa, kada vide da poslanici ne iskazuju spremnost da brane državu”, kaže Marković. 

Poručuje suverenističkim partijama da se suprostave ovom otvorenom napadu na državu Crnu Goru i za početak da bojkotuju predsjedavajućeg Mandića i da time ukažu međunarodnoj zajednici da, kako navodi, “je ovaj čovjek radi sve kako bi urnisao Crnu Goru, a da oni to neće mirno posmatrati”. 

Čitaj još:   ISTORIČAR Bešlin: DRITAN Abazović ide na poklonjenje Vučiću i rukoljub Porfiriju, a može i obrnuto... (foto)

“Treba da najave da neće da prisustvuju kada Mandić predsjedava i iskažu spremnost da se tim otvorenim atacima suprostave svim demokratskim srestvima pa i protestom u samom Parlamentu sa parolom “Izdajnik”.

Treba otvoreno, poslije ovog što je i danas uradio– da Mandića prozovu, i da suverenističke stranke pozovu sve da napušte Skupstinu dok taj negator predsjedava, te da ukoliko to ne urade, da će ih građanstvo koje ovo od njih očekuje smatrati odgovornim, jer bi to značilo kao da su njegove sluge u stvaranju srpskog sveta– na čijem se čelu nalazi Aleksandar Vučić, Crkva Srbije i ostale klerofasističke udarne pesnice”, zaključila je JELENA Marković. 

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more