IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA U NOVOM PAZARU: Muškarac s nožem u ruci šeta i krade šta mu padne pod ruku… (foto, video)

Novi Pazar: U naselju Lug, desila se serija krađa koje su uznemirile stanovnike ovpg naselja. Iz naselja Lug ovaj lopov je nastavio da “obolazi” Jermiše, i to Ulicu “Bosanska”.

Dok se građani suočavaju s ovim nemilim događajima, hrabri stanovnici ovih naselja udružili su snage i uspjeli da uhvate lopova na više video nadzora, koji se kretao ovim novopazarskim ulicama u kasno doba noći. Ono što posebno zabrinjava jeste da je osumnjičeni viđen kako nosi nož u rukama, što dodatno potvrđuje snimak.

Naša redakcija je uložila napore da otkrije identitet ove osobe. Radi se o A.B., pojedincu koji živi u novopazarskom naselju Potok. Ovaj događaj ne samo da je izazvao zabrinitost, već je probudio i strah među stanovnicima, zbog čega je sada više nego ikad važno da policijske snage djeluju brzo i efikasno.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: BIŠEVAC- STOJIM IZA SVOJIH SARADNIKA

Apelujemo na policijske organe da intenziviraju svoje napore i reaguju na vrijeme kako bi se osigurala sigurnost građana Novog Pazara. Stanovnici ovih naselja zaslužuju miran život bez straha od lopova koji lutaju sa nožem u ruci, njihovim ulicama u noćnim satima.

U trenutku kada se javnost pita kada će se desiti sljedeći incident, neophodno je preduzeti sve potrebne mjere kako bi se spriječila moguća tragedija.

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja svog dvanest godina dugog sna da se plasiraju u Zonu Morava

Fudbaleri FK Novi Pazar 1928 na korak su do ostvarenja Read more

Čitaj još:   KENANA Strujić Harbić- PODRŠKA UČITELJICI ADELI: ''Hrabra i odvažna BOŠNJAKINJA, dostojanstvna i čestita poput Ajše, Fatime, Hatidže…'' (foto)
Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more