IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković Kuč: Nacionalistička politika DF- a, postala ozbiljna opasnost, jer joj je PES dao moć… (foto, video)

Antigrađanska i nacionalistička politika DF- a, prema njenim riječima, “postala je ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 05, 04. 2024… 21: 42… ALEKSANDRA Vuković Kuč: Nacionalistička politika DF- a postala ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć… (foto, video)

Antigrađanska i nacionalistička politika DF-a postala je ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć, ocijenila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković Kuč povodom današnje izjave predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića.

“Andrija Mandić kaže da je za iščlanjenje iz NATO-a. Mislite li da je to pokolebalo premijera Spajića i poslanike PES-a u odluci da nam svjesno serviraju laž znajući da je otrovna”, napisala je poslanica u objavi na mreži X.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković Kuč: RAJKO Cerović ili dostojanstvo poziva i otpor prostoti... (foto, video)

Antigrađanska i nacionalistička politika DF-a, prema njenim riječima, “postala je ozbiljna opasnost jer joj je PES dao moć”.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more