IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MUČNI DETALJI UBOJSTVA: Načelnik srpske krim policije- posljednji trenutak male Danke- “Probudila se tokom vožnje”… (foto, video)

Poslije 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru stigla je jeziva vijest da je djevojčica ubijena, a sve nade da će biti pronađena živa i zdrava, zauvijek su ugašene.

BEOGRAD- BOR: Srbija, Crna Hronika,, vijesti, petak, 05, 04. 2024… 13: 42… MUČNI DETALJI UBOJSTVA: Načelnik srpske krim policije- posljednji trenutak male Danke- “Probudila se tokom vožnje”… (foto, video)

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić iznio je šokantne detalje oko slučaja Danke Ilić. Naime, djevojčica se probudila u automobilu nakon što su je dvojica osumnjičenih uda

Radnici “Vodovoda” Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su udarili djevojčicu automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju.

Kako Cmolić dalje objašnjava, u početku su osumnjičeni sarađivali, ali ubrzo nakon je bilo jasno da se radi o osobama koje nemaju empatiju.

  • To je takav profil ličnosti… IQ je nizak, nema empatije… Oni jesu u startu bili saradljivi, ali ne znam kako bih objasnio profil tih ljudi. Nikad se nismo susreli sa takvim tipom ličnosti. To su ljudi iz siromašnih porodica, jedan živi sa bratom, spava sa njim u krevetu, alkoholičari… Kod njih ne može da se vidi empatija. U jednom momentu smo mislili da nas zavitlava, onda pomislite da je zaista mentalno zaostao, a sa druge strane pokazuje znakove sociopate, sadiste, manijaka… Kao da ima više ličnosti u sebi – kaže Cmolić.
Čitaj još:   BRAVO: Novi Pazar podigao trofej u Finalu KUP- a, SRBIJE

Vozač Dejan Dragijević nije ni primijetio da je udario Danku, to je uočio suvozač Srđan Janković. Djevojčici nisu ukazali pomoć, već je suvozač svirepo bacio na zadnje sjedište puno alata. Kada se djevojčica probudila u automobilu, suvozač ju je udavio i tijelo su potom odvezli na divlju deponiju, otkrio je načelnik UKP Cmolić.

Da se to tako desilo, potvrdili su obojica osumnjičenih. Međutim, jedno je i dalje misterija – gdje i kako je skriveno tijelo Danke.

Činjenica je da se njima priče poklapaju, ali jedino što se razlikuje je ko je udavio dijete jer tragova krvi nema. Dijete nije krvarilo, ono je vjerovatno udareno, onesvijestilo se – rekao je Cmolić i dodao:
Prebacivali su krivicu jedan na drugog. Na deponiji je jedan čuvao stražu, drugi bacio dijete. Jedan od njih, suvozač, je dijete prebacio sa deponije na drugu lokaciju.

Ne može da se dopre do suvozača, da kaže gde je prebacio tijelo. Posjlednja neka naša verzija je da je nešto gnusno uradio sa tim tijelom, to je naša pretpostavka, s obzirom na šta je sve spreman i da nas “voza” danima. Malo je teže sada objasniti, sada postaje svjestan pritiska javnosti, sada možda neće da kaže kakvu je grozotu uradio sa tijelom – rekao je Cmolić.
Kako kaže načelnik UKP Ninoslav Cmolić, jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gde je ostavio tijelo.

Čitaj još:   OVO JE MAJA KOJU JE TUTINAC M.P. HLADNOKRVNO UBIO- ŽIVJELA JE U VELIKOM STRAHU(FOTO)

Mi ćemo sada zvati određene stručne službe da li on ima blokadu pa ne može da se sjeti, jer to je njegova priča. On tvrdi da ima blokadu i da ne može da se sjeti, pa se naprasno seti i navede nas na neku lokaciju – kaže.

BONUS VIDEO: Osumnjičeni za ubistvo male Danke sa policijom na deponiji

(Blic.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more