IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novi DETALJI užasnog zločina koji je potresao REGION! Jedan od ubica DANKE ne može da se sjeti gdje je ostavio tijelo! (foto)

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) ubili su malu Danku Ilić (2), a njihovi potupci zabezeknuli su javnosti i sve ljude ostavili u šoku.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gotujući u Informer jutru na Informer televiziji, iznio šokantna otkrića.

– Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu djeteta. Danka je bila u nesvjesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tijela na deponiji – ispričao je Cmolić.

Takođe, Cmolić je rekao da nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je djuevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

Čitaj još:   MACA: “POZIVAM KOLEGE, PJEVAČE, MLADENCE DA POKAŽEMO MRVU ŽENSKE SOLIDARNOSTI PA DA U ŠTO ŠIREM LUKU ZAOBILAZIMO OVU KUĆU!”... (foto)

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili djevojčicu.

Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina.

izvor: informer.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more