IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNA SMRT BRATA UBICE OTEŽALA ISTRAGU: ZNA LI IKO GDJE JE SAKRIO TIJELO MALE DANKE? (foto)

Četiri dana su prošla od saznanja da je Danka Ilić (2) ubijena u Banjskom polju, a njeno tijelo i dalje nije pronađeno.

Iznenadna smrt brata ubice djevojčice, Dalibora Dragijevića, koji je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela, mogla bi da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu u potrazi za tijelom Danke. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gdje bi moglo da bude tijelo ubijene djevojčice.

Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva Danke pomogao rođenom bratu koji se sumnjiči za ubistvo, preminuo je jučer u ranim jutarnjim satima u Policijskoj upravi u Boru.

U međuvremenu, u Više javno tužilaštvo u Zaječaru bio je doveden i otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), Rade Dragijević, zbog sumnje da je pomogao sinu da se riješi tijela djevojčice. Njemu je kasnije određen pritvor od 30 dana, a on se u tužilaštvu branio šutnjom.

Tokom subote, Dalibor je od strane policije vođen na nekoliko lokacija unutar sela Zlot.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA- ISMIR Bektašević iz SJENICE tragično izgubio život u NJEMAČKOJ...

Posljednja na kojoj je boravio je bila jedna od crpnih stanica u ataru mjesta. Tom prilikom Dalibor je policiju odveo do crpne stanice u ataru sela Zlot gde se zadržao na terenu oko sat vremena. Do te lokacije nije bio moguć pristup novinarima tokom postupka. Sama lokacija je obrasla šibljem i nalazi se na uzvišenju iznad kolskog puta koji vodi u atar Zlota.

Prije smrti, Dalibor Dragijević (40) brat osumnjičenog Dejana (50), priznao je da je pomogao bratu da se riješi tela, ali gdje nije otkrio.

Takođe, prema dosadašnjim informacijama iz policije, on je mogao da bude i ključni svjedok u potrazi, s obzirom na to da Dejan Dragijević ne želi da otkrije gdje se riješio tijela djevojčice nakon što su ga osumnjičeni za zločin bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

izvor: Blic.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more