IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U JEKU RAZVODA ĐINA IZABRALA STRANU? Kćerka Harisa i Meline Džinović otputovala iz Srbije- NEOČEKIVAN POTEZ… (foto, video)

Vijest o razvodu legendarnog pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline nedavno je odjeknula u regiji, a on je u nekoliko navrata otkrio kako je njihov sin Kan stao uz njega, dok je kći Đina stala uz majku.

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 08, 04. 2024…16: 42… U JEKU RAZVODA ĐINA IZABRALA STRANU? Kćerka Harisa i Meline Džinović otputovala iz Srbije- NEOČEKIVAN POTEZ… (foto, video)

Haris Džinović nedavno je otkrio da je razvod između njega i supruge Meline posebno teško pao njihovoj djeci, Đini i Kanu.

No, potez 20-godišnje Đine koji je izvela na društvenim mrežama sada daje novo svjetlo na njihov odnos, jer ona Melinu više ne prati na Instagramu, pa se mnogi pitaju je li i ona stala na očevu stranu.

Haris i Melina rastali su se nakon dvije decenije zajedničkog života, a borba oko imovine još uvijek traje.

Đina, koja je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama, jedno vrijeme se nije nikako oglašavala, a sada je otkrila da trenutno nije u Srbiji.

Čitaj još:   Očuh osumnjičen za ubistvo djevojčice, forenzičari našli OVE tragove...

Na svom Istagram storyju podijelila je fotografiju na kojoj ljubi dečka čije je lice sakrila emotikonom srca. Par je trenutno u Barceloni.

Podsjetimo, Haris je rekao kako je Melina njega napustila i to zbog drugog muškarca.

“Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna. Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom”, kazao je Haris jučer za InMagazin.

Melina koja je 30 godina mlađa od Harisa je kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kojem živi sama, a djeca su ostala da žive s Harisom u vili na Senjaku.

BONUS VIDEO: Evo Ko Je Dečko Meline Džinović…Njihovi Bliski Prijatelji Oduševljeni Vezom

izvor Klix.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more