IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Postoji opcija da SD napusti Odbor za izbornu reformu… (foto)

Komentarišući najave DPS-a o nauštanju Odbora za sveobuhvatnu izboru reformu, poslanik SD- a Nikola Zirojević kaže da pitanje Šavnika mora biti riješeno kroz opšti politički konsenzus.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09, 04. 2024…00: 42…  NIKOLA Zirojević: Postoji opcija da SD napusti Odbor za izbornu reformu… (foto)

Zirojević u razgovoru za Antenu M kaže da najava DPS-a o napuštanju Odbora treba da bude alarm za sve u Crnoj Gori.

“Treba uraditi sve da se zadrži funkcionisanje i stabilan rad odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva.Pitanje Šavnika može i mora biti riješeno jedino kroz opšti politički koncenzus svih činilaca, sa konačnim ciljem da se izabere nova lokalna uprava u Šavniku i naravno da Odbor za sveobuhvatnu izbornu reformu nastavi sa radom i funkcionisanjem u punom kapacitetu”, rekao je Zirojević.

Čitaj još:   DEJAN Dragojević o PAZARCIMA: ''Posle Meke i Medine, na trećem mjestu je Novi Pazar, ljudi hvala vam na ovakvom dočeku'' (foto, video)

Na pitanje da li će i SD napustiti Odbor za sveobuhvatnu izbornu reform, ukoliko se ne dođe do pravog rješenja, Zirojević odgovara:

“To je svakako jedna od opcija, konačnu odluku o tome ćemo donijeti na nadležnim partijskim organima. Još uvijek se nijesmo izjašnjavali o tome, da bi dali malo vremena da vidimo šta će se desiti.

Ukoliko ostane ovo na snazi, ukoliko ne bude želje za razgovorom i dogovorom, onda ćemo se i mi na adekvatan način odnijeti prema takvoj odluci”, zaključio je poslanik SD- a…

izvoe Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more