IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZA NEVJEROVATI: Ukrao autobus, a kada ga je policija zaustavila, imali su šta da vide… (foto)

Nesvakidašnja krađa dogodila se u Vrbovcu (Hrvatska) u kojoj je ukraden autobus. Ali zabava nije potrajala predugo, jer je policija zaustavila ukradeni autobus i uhapsila 56- godišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom.

VRBOVAC: Hrvatske. Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 09, 04. 2024. 13: 42… ZA NEVJEROVATI: Ukrao autobus, a kada ga je policija zaustavila, imali su šta da vide… (foto)

U trenutku dok je sjedio za volanom oduzeta mu je vozačka dozvola, a zabranjeno mu je i polaganje vozačkog ispita.

  • U periodu od 7. do 8. aprila u Vrbovcu, u Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinilac otuđio je autobus Setra bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog preduzeća iz Čazme. Materijalna šteta iznosi oko 9.500 eura – saopštilo je zagrebačko javno tužilaštvo.

Potraga za ukradenim autobusom završena je sretno za sve, osim za kradljivca, kada je policija u utorak popodne u Ivanečkom naselju zaustavila autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod dejstvom alkohola.

U utorak, 9. aprila, oko 17.30 sati, u Ivanečkom naselju, policijski službenici u kontroli saobraćaja zaustavili su autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod dejstvom alkohola od 2,43 promila, a za to vrijeme njegova vozačka dozvola je ukinuta i izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. septembar 2018. godine

S obzirom na to da je višestruki prekršilac iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, on je uhapšen i priveden u policijsku stanicu Ivanec, a vozilo kojim je upravljao je privremeno oduzeto– rekli su iz PU varaždinske.
Policija je prilikom provjere potvrdila da je autobus ukraden između 7. i 8. aprila 2024. godine u Vrbovcu. U toku je krivična istraga koja treba da utvrdi sve okolnosti slučaja.

(Kurir)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more