BEČ: Pokušaj pljačke, specijalci ubili 50- godišnjeg Bosanca!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako pišu austrijski mediji, ubijeni bh. državljanin otvorio je vatru u 18:10 sati u supermarketu “Billa”, smeštenom u ulici Huteldorfeštrase 146, posle čega je usledila brza reakcija austrijske policije, koja ga je likvidirala.

BEČ: Svijet, Vijesti, Crna Hronika, Zanimljivost, srijrda 15.VIII. 2018, 20: 29… BEČ: Pokušaj pljačke, specijalci ubili 50- godišnjeg Bosanca!!!

Pripadnici austrijske specijalne policije ubili su pedesetogodišnjeg Bosanca poslije pokušaja pljačke u Beču.

Kako pišu austrijski mediji, ubijeni bh. državljanin otvorio je vatru u 18:10 sati u supermarketu “Billa”, smještenom u ulici Huteldorfeštrase 146, posije čega je uslijedila brza reakcija austrijske policije, koja ga je likvidirala.

Austrijski list “Kurir” piše da je napadač, koji je imao pištolj sa prigušivačem, jednog policajca ranio u glavu, a drugog u nogu.

Čitaj još:   BEČ: SRBIN I CRNOGORAC UHAPŠENI, pronašli im FABRIKU DROGE!!!

Portparol austrijske policije Paul Eidenberger potvrdio je da su dva policajca povrijeđena, od kojih jedan teško. Dodao je kako je napadač bio 50- godišnji državljanin BiH.

Portparol austrijske policije Paul Eidenberger potvrdio je da su dva policajca povređena, od kojih jedan teško. Dodao je kako je napadač bio Bosanac…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *