IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEL AVIV: Netanyahu ide u karantin, savjetnica zaražena koronavirusom… (foto)

Netanyahu je 15. marta testiran na koronavirus, a rezultati su bili negativni, a danas je objavljeno da je koronavirusom zaražena njegova savjetnica Paluch…

TELL AVIV: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 30. 03. 2020… 19: 31… TEL AVIV: Netanyahu ide u karantin, savjetnica zaražena koronavirusom… (foto)

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu bit će u karantini, nakon što je potvrđeno da je njegova savjetnica Rivka Paluch pozitivna na koronavirus…

Iz ureda izraelskog premijera potvrđeno je da će Netanyahu i neki njegovi savjetnici ostati u karantini.

Demantovali su navode lokalnih medija da će Netanyahu ostati u karantinu sedam dana, navodeći da će biti u izolaciji sve dok se ne završe epidemiološka istraživanja zvaničnika Ministarstva zdravstva.

Inače, Netanyahu je 15. marta testiran na koronavirus, a rezultati su bili negativni, a danas je objavljeno da je koronavirusom zaražena Netanyahuova savjetnica Paluch.

Čitaj još:   Jeziv prizor u Švajcarskoj: Crnogorac sa poršeom, ubio troje putnika, PROBAO DA POBJEGNE, policija zatekla jeziv prizor... (zastrašujuci foto)

Prema podacima Ministarstva zdravstva Izraela, u toj zemlji je dosad zabilježeno 4.347 slučajeva zaraze koronavirusom. Najmanje 16 osoba je preminulo.

izvor agencije aa

ANGELA Merkel i poruka EU: “Korona pasoš” vjerovatno prije ljeta… (foto i video)

Kancelarka Merkel je dodala da će Evropskoj komisiji biti potrebno Read more

NOVI ŠOK: Džej ima i vanbračnog SINA u AMERICI?(video)

Dva mjeseca nakon smrti Džeja Ramadanovskog i dalje se ne Read more