IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAD ĆE VUČIĆ POČETI DA NOSI MASKU I ZAŠTO NIKAD…

Kad premotamo film, shvatamo da smo u rijetkim i izuzetnim prilikama viđali predsjednika kako poštuje mjere zaštite koje donosi u dogovoru sa Kriznim štabom i premijerkom, a poseban bezobrazluk je upriličio upravo na sahrani patrijarha Irineja.

Kako ni danas ne smatra da je krajnje vrijeme da već jednom stavi masku i ne skida je svako malo, ne možemo da se ne osvrnemo na predsjednikov manir da sve druge krivi za muku koju imamo jer nam se broj zaraženih koronom naglo povećava, a sam ignoriše činjenicu da mjere moraju da se poštuju.

Okej, masku ne nosi na konferencijama za novinare – distanca je prisutna, pa nismo htjeli nužno da ga prozivamo. Masku ne nosi među studentima dok je na faksu, pa i kad smo ga prozivali za to, on je valjda kapirao mladi su, neće im biti ništa. Mlade je imao sreću da ne zarazi, ali šta ćemo sa starijima na sahrani patrijarha, zar nije naš predsjednik starije uvijek najviše pazio?

Čitaj još:   VUK PODERAO VUČIĆA: "SRBIJA je u Vašingtonu PONIŽENA KAO RETKO KADA"! (foto)

Naime, predsjednik je masku skinuo dok je prilazio odru, što ni u tom slučaju ne treba da radi ako želi da služi za primjer narodu koji nadležni kažnjavaju u slučaju nenošenja iste.

Pritom, maska na licu nije izraz nepoštovanja pokojnika, pa ne vidimo šta je tačno razlog da se ona u prostoru punom ljudi skine. Patrijarh Irinej je od koronavirusa preminuo, pa eto povoda više da predsjednik shvati kako bismo svi bili srećni kad bi malo odgovornije pristupao sprovođenju utvrđenih mjera jer je osoba od autoriteta čiji će primer pratiti svi.

izvor: Noizz

PANIKA U BEOGRADU, VUČIĆEVI MEDIJI VRIŠTE: UNIŠTAVAJU REPUBLIKU SRPSKU”

Srbijanski tabloid "Alo", blizak vladajućoj stranci SNS, donosi iscrpan sadržaj Read more

SEKA Sablić o Vučiću: “UOPŠTE ME NE ZANIMA”

Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć Read more

Vučićeva izjava od koje je MUKA svakom normalnom čoveku

Jučerašnji dan obeležila je najlepša vest u Srbiji unazad nekoliko Read more