IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE: DRITANE, niko nema pravo da urniše državu… (foto)

U cetnjskom DPS- u su reagovali prvo na Abazovićevu čestitku upućenu Cetinjanima i ocijenili je kao licemjerstvo Građanskog pokreta GP URA…

CETINJE: Crna Gora, vijesti, ponedeljak, 04.01.2021… 10. 25… CETINJE: DRITANE, niko nema pravo da urniše državu… (foto)

Opštinski odbor Demokratske partija socijalista DPS Cetinja pitao je prvo potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da li on stvarno misli da se kao “četnički vojvoda i žena ministar- četnik mogu da rade na razvoju ove naše Prijestonice”.

Naime, u cetnjskom DPS-u su reagovali na Abazovićevu čestitku upućenu Cetinjanima i ocijenili je kao licemjerstvo Građanskog pokreta GP URA. Oni poručuju da niko nema pravo da učestvuje u urnisanju države.

“Licemjerstvu GP URA nema kraja, pitamo se do kada. Ovoga puta se samo licemjerstvo ogleda se u čestitki Dritana Abazovića građanima Cetinja. Kaže Dritan da će ova Vlada da se posveti razvoju Cetinja…

Da li on stvarno misli da četnički vojvoda i žena ministar– četnik mogu da rade na razvoju Prijestonice? Oni koji Cetinje nazivaju malim nebitnim selom pod Lovćenom i koji bi Cetinje, da im može biti, najradije ogradili bodljikavom žicom.

Čitaj još:   GRMIĆE ZA VIKEND, NIŽE TEMPARATURE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana...

Da li Dritan zaista misli da ova četnička koalicija može uraditi bilo što dobro za Cetinjane. Umjesto neiskrenih čestitki koje upućuje Cetinju a i Cetinjanima, mi njega iskreno pozivamo da dobro porazmisli, što i za čiji interes radi, jer niko nema pravo, pod ma kakvim izgovorom, i da učestvuje u urnisanju države”, naglasili su u  cetinjskom DPS-u.

Ako je pak, kako dodaju, Abazović mislio da će ovom čestitkom prikriti izdaju crnogorskih interesa i Crnogoraca koju je njegova partija namjerila da uradi, na način što će Cetinjski manastir i sve manastire pokloniti Srbiji – vara se.

“Imali su kroz istoriju Cetinjani mnogo takvih “dobročinitelja”, ali su svi ispraćeni na način kako zaslužuju okupatori i domaći izdajnici. To je Cetinje, ako nije znao, prije svega grad heroj, grad koji je kroz svoju istoriju gajio vrijednosti slobodarstva i antifašizma, a da je sve to a i u suprotnosti sa svim onim što njegovi koalicioni partneri sami četnici baštine”, zaključili su u DPS-u Cetinja...

izvor CdM.me

Čitaj još:   "Trla baba lan", šta će biti sa SRBIMA koji su palili AMBASADE po Beogradu...
NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more

REDŽEP TAYIP Erdogan javno primio vakcinu protiv koronavirusa… (foto i video)

Nakon vakcinacije, Tayip Erdogan je u izjavi za medije naglasio Read more

ITALIJA TREPERI: Sudi se najkrvoločnijoj mafiji, a vlada se ljulja… (foto)

Koronavirus, raspad vladajuće koalicije i historijsko suđenje Ndrangeti- rijetki su Read more