IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IBALKAN.NET: Čestitke Senadu Hadžifejzoviću, nakon 30 godina Centralnog Dnevnika… (foto i video)

Izboriti se za najteže: biznis i novinarstvo ne idu zajedno, moraš biti s vlastima u dilu, talu, sa ovakvim jezikom pare se ne zarađuju, ali smo uspjeli da održimo televiziju…

SARAJEVO: BiH, vijesti, subota, 23.01.2021…14.53… IBALKAN.NET: Čestitke Senadu Hadžifejzoviću, nakon 30 godina Centralnog Dnevnika… (foto i video)

Gospodine SANAD Hadžifejzović,

Povodom tridesete godišnjice emitovanja Centralnog Dnevnika, naša redakcija portala IBALKAN.NET Vam upućuje najiskrenije čestitke na Vašem zaista velikom uspjehu uz želju da nastavite raditi kao i sve do sada. Da budete primjer svim ostalim medijskim kućama, novinarima, kako i na koji način opstati vjeran svojoj profesiji a u isto vrijeme se voditi profesionalnošću i idealnošću.

Senade, vi ste zaista jedan rijetki primjer kako se novinarsko pravo koristi da se javnosti kaže sve što je sakriveno ili nedovoljno poznato, koristeći najpogodnije novinarske metode i tehnike i pridržavajući se svih etičkih principa.

Čitaj još:   SARAJEVO: Upravni odbor i rukovodstvo FK Željezničar, na čelnoj poziciji je izabran...

Hvala Vam što svakodnevno objašnjavate da su mediji i građani na zajedničkom poslu ako se želi ostvarivati sloboda misli i izražavanja i odgovornost za iskazanu riječ.

Puno sreće, zdravlja i poslovnog uspjeha u Vašem budućem radu!

IBALKAN.NET TEAM

http://iBalkan.net

PO NAMA: Šta da jedete kada su visoke temperature? (foto)

Da biste izbjegli vrtoglavicu, mučninu i pad pritiska u ljetnjim Read more

OVO SU Imena 11 carinika, koji su uhapšeni u akciji SIPA- e diljem BiH…

DOŠLI SMO DO Izvora bliskih istrazi i imena jedanaest uhapšenih Read more