IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SALI BERIŠA ZAPRIJETIO VUČIĆU: “Nakon krvnika u Srebrenici, poklonik Vučić, tražio da se ubije po 100 muslimana za…” (foto i video)

Vučić je izjavio da će za svakog ubijenog Srbina biti ubijeno 100 muslimana, kako bi sakrio svog krvničkog idola i ometao pravdu…

TIRANA: Svijet, vijesti… srijeda, 08.06.2021…00. 59… SALI BERIŠA ZAPRIJETIO VUČIĆU:”Nakon krvnika u Srebrenici, dolazi Vučić, tražio da se ubije po 100 muslimana za…” (foto i video)

Bivši premijer Albanije Sali Berisha ocjenio je da je današnja presuda generalu Ratku Mladiću “pobjeda pravde”.

U objavi na Facebooku Berisha je naveo da poslije Mladića na red dolazi njegov “slijepi poklonik” predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Pobjeda pravde! Nakon krvnika u Srebenici, na red dolazi njegov slijepi poklonik Vučić, koji je izjavio da će za svakog ubijenog Srbina biti ubijeno 100 muslimana. Vučić je, kako bi sakrio svog krvničkog idola i ometao pravdu”, naveo je u objavi Berisha.

Čitaj još:   HERCEG NOVI Prelazi na ćirilicu, nema više latinice...

Podsjetimo, u toku je sednica Savjeta bezbjednosti koja se održava u istom danu nakon što je proglašena presuda Ratku Mladiću, koga je Haški tribunal osudio na doživotnu kaznu zatvora, piše Danas.rs.

izvor Danas.rs

AMERIKANAC UHAPŠEN U RUSIJI: Traži Bajdenovu pomoć… (foto)

Porodica Amerikanca zatvorenog u Rusiji na osnovu i to sporne Read more