IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AIDA Ćorović ODGOVORILA ALEKSANDRU Vučiću: „Želim mu dobro zdravlje i dug život, pa da dočekamo da bude izveden pred sud i odgovara za zločine koje je počinio nad…” (foto)

Ona dodaje da u državi u kojoj se sve, ali, bukvalno sve raspada i koja tone na dno ambisa, on sjedi u busiji i gleda šta je ko o njemu napisao na mrežama i da li ga je neko „ogovarao u kafanu“ i to zaista sada ima razmjere ozbiljne psihopatologije.

Naš narod lijepo kaže: „U praznoj tegli i muva dobro zvuči“. Jadan je predsjednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namjerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem, kaže aktivistkinja Aida Ćorović za Danas komentarišući Vučićevo pominjanje njenog imena u sinoćnjem javnom obraćanju naciji pošto je ona na tribini u Dubrovniku rekla da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti“.

„Aleksandru Vučiću je zlata vredan svaki razlog da kuka, cmizdri i da se kao derište bacaka po podu, njemu je uloga Kalimera jedina mera stvari i samo vreba trenutak i razlog da javno kukumavče kako je ugrožen. Naravno, nema on problem da masno i besno slaže, njemu je bitno samo da su reflektori upereni ka njemu i da on konstruiše priču kako je žrtva“, kaže Ćorović za Danas.

Ona dodaje da u državi u kojoj se sve, ali, bukvalno sve raspada i koja tone na dno ambisa, on sjedi u busiji i gleda šta je ko o njemu napisao na mrežama i da li ga je neko „ogovarao u kafanu“ i to zaista sada ima razmjere ozbiljne psihopatologije.

Čitaj još:   POTPUNI PREOKRET UZ PORAST OBLAČNOSTI: Kada će opet padati snijeg i šta nas očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

„Za mene je ključni indikator da su njegove rakcije u direktnoj srazmeri sa tačnošću onoga što njegovi oponenti izjavljuju, pa, što naše izjave bliže dodiruju njegove strahove i bojazni, to je njegova reakcija ostrašćenija i potreba za osvetom snažnija.

Ukratko, ovakva reakcija samo potvrđuje da je moja izjava prilično pogodila u metu, te da sam ozbiljno uznemirila njegove unutrašnje demone, ali, to nije moj, već njegov problem“, navodi ona.

Ta aktivistkinja dodaje da je posljednje što želi predsjedniku Vučiću jeste „da ga neko ubije i da od njega napravi mučenika“.

„Želim mu dobro zdravlje i dug život, pa da dočekamo da bude izveden pred sud i odgovara za zločine koje je počinio nad Srbijom i njenim građanima i građankama“, kazala je ona.

Podsjetimo, Vučić je sinoć, pominjući Aidu Ćorović, rekao da se „ne druži sa kriminalcima, odbacujući njene riječi sa tribine u Dubrovniku da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti“.

„Rekla je da smo pokušali da je kupimo kada joj je moja savetnica ponudila pomoć zbog toga što je kazala da nema od čega da živi. Dakle, to što ćete mene da ubijete, o čemu sanjate već godinama, još niste sproveli u delo, a pobediću vas opet“, rekao je Vučić i dodao:

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Milan KNEŽEVIĆ, se sveo na VLADIMIRA Jokovića, i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS... (foto)

„Stvarno mislite da se predsednik Srbije druži sa kriminalcima, iako postoji ogroman broj ljudi koji znaju svaki moj korak. Ja nemam viber, a ne skaj ili nešto drugo, šta vam je ljudi“.

izvor: SB

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more