IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija potvrdila da je upotrijebljeno vatreno oružje: U Beranama zaplijenjena dva kamiona natovarena… (foto) 

Policijski službenici Sektora granične policije Crne Gore u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području općine Berane, saopćila je Uprava policije Crne Gore.

BERANE: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25, 03. 2024… 20 22… Policija potvrdila da je upotrijebljeno vatreno oružje: U Beranama zaplijenjena dva kamiona natovarena… (foto) 

Oglasili se povodom incidenta kod Berana… Uprava policije oglasila se saopštenjem o incidentu koji se jutros dogodio u mjestu Buče kod Berana dok su policijski službenici bili na radnom zadatku. Saopštili su da su u toj akciji zaplijenjena dva kamiona natovarena oblovom građom, te da je prilikom obavljanja službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja, ali nije precizirano ko je pucao.

Ranije danas mediji su objavili da je u napadu šumarske mafije na policiju i carinike povrijeđen je policajac, dok je carinik koji je bio s njim u zaplijenjenom kamionu natovarenom građom, koji su prevozili u Berane radi uviđaja, ostao nepovrijeđen.

Iz UP su rekli da policijski službenici Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području opštine Berane.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uhapšen zbog droge, dok je čekao odlazak u zatvor...

„Tako je sinoć, tokom sprovođenja ovih aktivnosti, iz pravca mjesta Lubnica ka Beranama, uočeno teretno motorno vozilo bez registarskih oznaka, utovareno oblovom građom, koje se na znak policijskog službenika nije zaustavilo, već je nastavilo dalje kretanje do trenutka kada se zaustavilo u rejonu sela Vinicka, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu.

Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je prakirano i drugo teretno motorno vozilo marke Mercedes, bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom“, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je upoznata dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Berane, čiji službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je naredio dalje preduzimanje aktivnosti.

„Službenici policije u saradnji sa postupajućim tužiocem preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a posebno imajući u vidu da je prilikom obavljanja gore pomenutih službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja. Po završetku pomenutih daljih mjera i radnji, u odnosu na utvrđene činjenice, policija će preduzeti aktivnosti shodno zakonu“, zaključeno je u saopštenju…

Čitaj još:   ZA SMJENU VLADE FALI PET GLASOVA: Vanredni izbori, formiranje tehničke Vlade...

izvor Portal Analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more