IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPSKI SVET= JELENA KARLEUŠA: Estradni klovn kao mjerna jedinica srpske sramote i propasti… (foto)

Srbija je pod uticajem Vučićevog režima postala carstvo pink-hepi antikulture, u kojoj  se glorifikuju perverzija, kriminal, glupost, kič i šund… JK je u takvom brlogu neprikosnovena kraljica koja sjedi na silikonskom tronu.

Psihotični autokrata Aleksandar Vučić savršeno obavlja nešto što mu je očigledno u opisu posla kao primarni zadatak – potpuno uništenje Srbije, njeno bacanje na dno civilizacijskih tekovina i gaženje nerazbijenih ostataka dok od te unesrećene bivše države ne ostane ni sjenka života!

Bolest uzrokovana vladavinom gore pomenutog AV i njegovog kriminalno-terorističkog režima polako ulazi u metastazu, obruč međunarodne zajednice se steže i u tom stadijumu iz gnojnih čireva na bolesnom biću unesrećenog srpskog naroda počinje da curi sekret koji se obilato preliva i na okolne države.

Iako je region već navikao na izlive verbalnih fekalija raznih vučića, vulina, dačića, rakovića i ostale plejade trovača javnog prostora, iz središta fantazmagoričnog ’’srpskog sveta’’ zakukala je  jedna estetsko-etička gnusoba inkorporirana u liku estradnog klovna, premazanog desetinama slojeva jake šminke da bi ličio na primjese ženstvenosti.

Ova etradno-humanoidna pojava među kamiondžijama, šegačima i litijaškoj vojsci putinofila ’’srpskog sveta’’ poznata kao Jelena Karleuša, ovih dana na jednom od svojih profila na društvenim mrežama promovisala je otvorenu mržnju prema Crnoj Gori i mitomanske fantazije koje se u uskoro upokojenoj Srbiji uzimaju kao istorija!?


Ovako bi izgledao ”srpski svet” da je ljudsko biće

Koliko je dno dotakla Srbija govori i to što je Karleuša postala značajan faktor u javnom životu, ”trendseter” i osoba koja u kriminalno-autokratskom Vučićevom režimu predstavlja autoritet kod ogromnog djela populacije, čiji je intelekt ispran raznim estradnim pornografskim uratcima iz sive zone kriminala i prostitucije.

Takav estradni entitet premazan desetinama slojeva šminke iza koje je sakrivena pojava lišena većine etičkih, estetskih i intelektualnih svojstava karakterističnih za normalno ljudsko biće, ’’smatrao’’ je na nekoj od svojih profila na društvenim mrežama da mora da kaže nešto o Crnogorcima. Taj silikonsko-biološki entitet omalovažavao je Crnogorce, uz bezbroj puta ponovljene propagandne nebuloze ’’da je svakom Crnogorcu deda bio Srbin’’

Kiborg srBske estrade stigao je čak da pomene i Njegoša, pa i da se u najboljoj tradiciji novih srpskih mitomanskih istoričara upiše kako je pročitala u Gorskom vijencu Njegoševu izjavu da je Srbin. A onda se i sarkastično izvini kako “nije dobro videla”. Uz to, ovaj estradni entitet uskraćen za easy money na teritoriji Crne Gore uspjela je da svojim pisanim oglašavanjem ispolji i neizostavni nacistički element toliko karakterističan za vokabular ’’srBskog sveta’’.

Čitaj još:   STANKO Radulović: Aleksandar VUČIĆ, zaglavljen u blato ličnog ludila i kriminala Crvene zvezde... (foto, video)

Čak je otišla toliko daleko da je u jednoj od svojih tirada pozvala građane Srbije, zemlje čija je vlast generator regionalnih tenzija i govora mržnje, da se ‘‘zbog atmosfere mržnje, suzdrže od putovanja u Crnu Goru.

Nažalost, ova pojava ne bi zavrijeđivala pomena da u unesrećenoj Srbiji uništenoj višedecenijskom vladavinom arhitekata nacističke velikosorpske ideologije nije postala relevantna.

Jer u Srbiji prije nekih 40-50 godina najveći domet humanoida sličnih JK bio bi da se bave najstarijim zanatom na beogradskoj štajgi, možda baš u čuvenom Picinom parku. Ali u Vučićevoj Srbiji, gdje je društveni talog dobio šansu da ispliva na površinu, ovakva pojava postala je relevantna. Na veliku žalost čitave Srbije i srpskog naroda.


Možda da primimo Karleušu u Sinod SPC ili makar u SANU?

Ovom prilikom ne pada nam na pamet ni da pokušamo da odgovorimo na nebuloze koje osoba lišena elementarnih intelekutalnih funkcija iznijela dok je izigravala najnovijeg glasnogovornika Vučićevog zlog doba konačnog srpskog propadanja.

Samo treba konstatovati da bi ”srpski svet” izgledao upravo kao Jelena Karleuša da se otjelotvori u obliku ljudskog bića. Intelektualno prazan, obezduhovljen, lišen bilo kakvih primjesa estetske i etičke principijelnosti, fizički nalik na silikonsko-botoksiranog kiborga, odbojnog do granica da mora da koristi desetine slojeva jake šminke da bi bio prihvaćen u estradnom brlogu karakterističnom za Vučićevu upropašćenu Srbiju…

Srbija je pod uticajem Vučićevog režima postala carstvo pink-hepi antikulture, u kojoj  se glorifikuju perverzija, kriminal, glupost, kič i šund… JK je u takvom brlogu neprikosnovena kraljica koja sjedi na silikonskom tronu.

Jedina pozitivna stvar za Crnu Goru je što je nakon verbalnog orgijanja na društvenim mrežama otkazan njen koncert koji je trebalo da se održi u Podgorici 9. maja. Onaj u Budvi sama je valjda otkazala, na veliko razočarenje Bata Carevića i ostalih lokalnih seljobera.

Međutim, prije nego što počnemo likovati zbog otkazivanja koncerta Karleuše koji je trebalo da se održi u BEMAX centralnom štabu – hotelu Podgorica, zapitajmo se:

– Ko je uopšte pozvao to moralno, estetsko i kvaziumjetničko dno u Crnu Goru?

– Ko su uopšte konzumenti tog treša, taloga i otpada u Crnoj Gori?


Hotel Podgorica, glavni štab BEMAX klana, poznat kao ”podgorička Vila u Šilerovoj”: Karleuša je njihov najveći domet

To treba da odgovore formalni i neformalni vlasnici hotela Podgorica kojima je palo na pamet da pozovu ovu kraljicu velikosrBskog, Vučićevog treša u glavni grad Crne Gore.

Čitaj još:   Mile DODIK SE BUNIO, MOLIO I KUMIO, ALI UZALUD: Zaustavili mu gradnju novog ruskog plinovoda preko Drine!!! (foto, video)

Mada, s obzirom da se spekuliše da je sa grupom povezanom sa hotelom Podgorica, sarađivao i čuveni Belivuk i njegov klan, ne treba da čudi što je Karleuša uklopljena u taj ambijent… Jer u suštini nema razlike između Belivuka i Karleuse ni u primitivizmu ni u posljedicama koje izazivaju.

Prvi je vršio najgnusnije zločine u fizičkom obliku, dok Karleuša vrši kulturni genocid nad srpskim narodom. Kriminalni klanovi to rade vatrenim i hladnim oružjem, Karleuša bestidnim ispoljavanjem svog primitivizma i kakofoničnih falš krikova koje naziva pjevanjem, a koji se ne mogu uklopiti u standarde harmonije ni uz pomoć najmodernije produkcijske opreme.

A oni koji su htjeli da je ugoste i time kontaminiraju Podgoricu, neka odgovore Crnogorcima – zašto su je uopšte i zvali? I da li je potrebno da ovakav polusvijet počne da pi*a po Crnoj Gori da bi mu otkazali gostoprimstvo?

Uredništvo Portala Aktuelno

izvor: http://aktuelno.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more