IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEPRILAGOĐENA BRZINA Navijači FK Sarajevo povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći …

VATRENI NAVIJACI su kombijem krenuli za Bijeljinu na utakmicu prvog kola Premijer lige BiH, u okviru kojeg je Sarajevo gostovalo Radniku u Bijeljinu…

SARAJEVO, BIJELJINA, STUPARI: Region, Crna Hronika, Sport, Putovanja…23.07. 2018, 05: 49…NEPRILAGOĐENA BRZINA  Navijači FK Sarajevo povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći …

Devet navijača FK Sarajevo povrijeđeno je u saobraćanoj nesreći koja se dogodila oko 16 sati na dijelu magistralnog puta M-18 u mjestu Stupari.

Do nesreće je navodno došlo kada je vozač kombija zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu.

Tom prilikom je povrijeđeno devet osoba od kojih je prema prvim informacijama jedna prevezena u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli.

Kako nam je potvrđeno iz MUP-a TK, u ovoj nesreći je učestvovao kombi koji je prevozio navijače Fudbalskog kluba Sarajevo prema Bijeljini gdje se danas igrala utakmica prvog kola Premijer lige BiH.

Čitaj još:   NOVO UBISTVO Uhvaćen u krevetu s tuđom ženom, platio glavom???

Do ove saobraćajne nesreće najvjerovatnije je došlo kada je vozač kombija, zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, izgubio kontrolu nad vozilom te udario u zaštitnu ogradu.

Uviđaj su obavlili službenici MUP-a TK…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši