KRVAVA NOĆ: Žrtve u pucnjavi u baru, napadač ubijen…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Američki mediji javljaju kako je došlo do pucnjave u klubu Thousand Oaks u Kaliforniji. Nekoliko je ranjenih osoba, a među njima je i jedan policajac.

Najmanje 11 osoba, među kojima i zamjenik šerifa, ranjeno je u pucnjavi u jednom baru u Kaliforniji, saopštili su danas zvaničnici. Policija: Napadač mrtav.

Zvaničnici policije za sada nisu mogli da potvrde da li je neko od ranjenih preminuo, a navode da je počinilac, za koga se isprva smatralo da je u bekstvu, nađen mrtav u tom baru.

U kantri baru “Borderlajn” se, u trenutku pucnjave, nalazilo na stotine ljudi, a pucnjava je trajala i kada je došla policija. Na sajtu tog bara, za srijedu uveče je najavljeno studentsko veče i časovi kantri plesa.

Čitaj još:   ŽENE SA BOSFORA, OTKRILE KAKO SE REŠAVAJU DLAČICA NA LICU: Namažite ovu prirodnu SMIJESU i spadaju same! (RECEPTI)

Za sada nepoznati muškarac je sinoć u baru u mjestu Tauzend Ouks, na oko 60 kilometara zapadno od Los Andjelesa i oko 130.000 stanovnika, prvo ispalio nekoliko hitaca, potom je bacio dimne bombe i onda nastavio da puca, prenosi AP.

Pozivajući se na policiju, “Los Anđeles tajms” navodi da je ispaljeno najmanje 30 metaka.

Svjedoci navode da su u baru većinom bili studenti, da je situacija bila haotična i da su ljudi počeli da iskaču kroz prozore. Vlasti su pozvale gradjane da izbjegavaju tu oblast.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši