IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠAH- MAT: Hoće li NATO nanovo bombardovati Srbe?

Zbog pogoršanja svekolikih prilika na Kosovu i Metohiji, pitanje da li ćemo ponovo ratovati protiv NATO- a sve se češće postavlja u našoj javnosti. Tome doprinose i „diplomatske“ izjave Ramuša Haradinaja i „zagonetno ponašanje“ Hašima Tačija, dvojice prividno sukobljenih čelnika KOSOVA…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti… petak …14.12.2018… 21: 40… ŠAH- MAT: Hoće li NATO nanovo bombardovati Srbe?

Možda će NATO bombardovati Srbiju, ali zbog Albanaca zasigurno neće, jer to nije uradio ni 1999. godine.

Zbog pogoršanja svekolikih prilika na Kosovu i Metohiji, pitanje da li će Srbija ponovo ratovati protiv NATO-a sve se češće postavlja u našoj javnosti.

Slušajući ih, stiče se utisak da su im Amerikanci dali „kart blanš“ da rade što im je volja i trenutni interes, a da će oni uvek biti iza njih. To, naravno, nije i nikada ne može biti istinito.

Čitaj još:   MIMO REDA: Albanski četnik objavio imena PREMIJERA i ministara u VLADI Crne Gore... (foto i video)

Amerika već duže vrijeme vodi vanjsku politiku jedinog i ničim sputanog svijetskog hegemona. SAD se posebno nije obazirala na norme SVAKOG međunarodnog prava, što je bio uzrok stradanja i patnji brojnih država i naroda, počevši od nas ovdašnjih.

Diplomatija nije bilijar. Posebno ne ona pijana verzija koja se igra u američkim krčmama i koja, po pravilu, završava opštom tučom bez pobjednika.

Valjalo bi da o ovome razmisle i Albanci na Kosovu i Metohiji prije nego li urade bilo što što bi vodilo produbljivanju sukoba sa Srbima…

http://iBalkan.net

MOSKVA hoće da “namami” Tursku…

Prema riječima, Kej Bejli Hatčinson ruska strana namjerava da "namami" Tursku i druge Read more

Komentariši