IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. decembar 2018. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima dobar dan, Bika čekaju izazovi, Blizanci rade, Rak emotivan, Djevica zauzeta, Vagi se posrećilo, Škorpiji dobro ide, Strijelac neodlučan, Jarac ima sreće, Vodolija odmorna, a Ribe opuštene. Ovo je dnevni horoskop za 20. decembar 2018. godine.

ovan


OVAN

POSAO: Morate da pazite na budzet jer cete biti izlozeni finansijskom pritisku. Neka vam se pridruzi neko ko je fleksibilniji od Vas u raspodeli novca, na primer neki Strelac.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni sigurno necete biti danas. Povoljni aspekti za sve one koji zele da pronadju romanticnu dusu. Dobar izbor je Devica ili Blizanci.
ZDRAVLJE: Bez vecih promena, dosta dobro.


bik

BIK
POSAO: Moracete da se prilagodite. Posebno sto u svom poslovnom okruzenju imate jednog Ovna koji voli da se uvek nesto desava i menja, Skorpiju koji ima svoj plan ali ga otkriva na kraju.
LJUBAV: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak cekaju sitne rasprave. Pokusajte da pronadjete zajednicki jezik kako ne biste upali u dosadu.
ZDRAVLJE: Sport, muzika, umetnost, lece sve.


blizanci

BLIZANCI
POSAO: Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put poslovanja koji Vi iskreno zelite i mastate.
LJUBAV: Blizanacka prilagodljiva energija daje mogucnost da mogu da funkcionisu u svakoj situaciji u kojoj se nadju pa i ovoga puta novo poznanstvo moze biti vrlo inspirativno.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.


rak

RAK
POSAO: Zelite promenu. Vreme ce pokazati sta je dobro za Vas. Mozda promenite poslovne partnere.
LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Za to vam je najbolje da budete u vezi sa Skorpijom. Oni su svakako mocni po pokazivanju svojih emocija.
ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju.


lav

LAV
POSAO: Dobar dan za poslove koji traze jaku energiju. Budite samo istrajni.
LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe prakticno ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogacena emocijama i ljubavlju. Ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti.
ZDRAVLJE: Culo vida osetljivo

vaga

DJEVICA
POSAO: Promena na poslu. U zavisnosti od saradnika sa kojima ste u kontaktu bicete pogurani da radite ili menjate.
LJUBAV: Moguca dupla veza za Device u braku. Ljubav ce biti strastna i nezaboravna. Ako je taj neko Skorpija u znaku, tesko cete se izvuci iz toga. Oprezno!
ZDRAVLJE: Fizicke vezbe potrebne za regeneraciju tela.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. decembar 2020. godine

vaga

VAGA
POSAO: Cuvajte posao koji imate. Ne menjajte nista. Danas je jedino to dobar savet.
LJUBAV: Da li da udjete u vezu sa jednim Strelcem ili ne…? Strelac jeste opusteniji tip ali nemojte da vas to zavara. Itekako moze da bude vrlo ohol, zahtevan pa cak i da uvredi.
ZDRAVLJE: Ruke i noge osetljive.


skorpija

ŠKORPIJA
POSAO: Potrebno je da saradjujete sa stabilnim ljudima onim poput dobrih stratega kao Jarac ili dobrih knjigovodja kao Devica.
LJUBAV: Mozete uzivati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom delite dugo godina i dobro i zlo. Oni koji su slobodni ocekuje topao susret sa jednom Vodolijom.
ZDRAVLJE: Dobro se osecate.


jarac

STRIJELAC
POSAO: Mozete ocekivati pomoc jednog Bika gde cete imati finansijsku podrsku. Samo pazljivo sa pozajmicama. Skloni ste da se opustite kada vidite da postoji pomoc tog trenutka.
LJUBAV: Okrecete se lakom zivotu. Posebno ako se nalazite u vezi ili braku. Partner je osetljiv i nece to da trpi. Svadje izvesne.
ZDRAVLJE: Obratite paznju na srce ili secer u krvi.


jarac

JARAC
POSAO: Radicete naporno i biti trazeni. U dubini duse Vi to volite. Zbog toga, posao voli Vas. Posvetite se sferi konkretnih delatnosti, kao na primer trgovina.
LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu ocekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji trazi strast od Vas.
ZDRAVLJE: Smanjite obroke u vecernjim satima.

Čitaj još:   NESTAO: Napadač, Juventusa Mario Mandžukić, svi ga traže, u klubu nemaju pojma gdje je... (foto)

vodolija

VODOLIJA
POSAO: Nervoza vam je neprijatelj. Morate da se stabilizujete. Samo od vase harizme zavisi posao i napredak.
LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka vole da mastaju da ce ih neko prihvatiti i u slucaju da se ni malo ne potrude. Opusteni ste.
ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate vecih problema.


ribe

RIBE
POSAO: Snalazljivost vasa vrlina. Poslovno se spajate sa osobama koje traze kvalitet. Saradnja sa Lavom donosi novac.
LJUBAV: Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom kroz blazu komunikaciju. Ukoliko ste sa Blizancima u braku onda tesko da cete nesto promeniti. Oni uvek imaju svoj ,,fazon” i ne popustaju.
ZDRAVLJE: Umor vas stize. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši