IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO, VRIJEĐA: Nećete vjerovati šta poručije nesretnom ocu DAVORU DRAGIČEVIĆU…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je zabrinula rečenica Davora Dragičevića “šta neko iz Srbije radi u Banjaluci”, jer se pokazuje da postoji snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije..

BEOGRAD:Srbija, Vijesti, Zanimljivosti…subota, 29.12. 2018. 15: 49…  VUČKO, VRIJEĐA: Nećete vjerovati šta poručije nesretnom ocu DAVORU DRAGIČEVIĆU…

– Nažalost, postoje takvi ljudi, postoje takve struje i u Srbiji… Te struje nisu tako slabe, ali sam siguran da je ogroman broj ljudi u Republici Srpskoj za veoma bliske odnose sa Srbijom– rekao je Vučić novinarima u Vranju.

Vučić je naglasio da su takve struje jedina stvar koja ga brine u odnosima Republike Srpske i Srbije, ali da je uvjeren da će rukovodstva Srbije i Srpske imati snage da sve to prevaziđu i grade najbolje moguće odnose, poštujući Dejtonski sporazum i integritet BiH.

Komentarišući izjavu Dragičevića za sarajevske medije “šta Vučić ima da traži ovdje i da će u Srbiji dobiti šta treba”, Vučić je rekao da je teško da bude ličan i odgovara ljudima koji su izgubili dijete.

Čitaj još:   Vučić: ''Tači me ne voli, ni ja njega ne volim...''

Vučić je rekao da je u izjavi Dragičevića nije problemat-ično, što se odnosilo na njega već da zabrinjava rečenica – “šta bi neko iz Srbije ovdje imao da radi”.

– Možete da me volite ili ne, nema problema, ali mene je zabrinula rečenica – šta neko iz Srbije ovde /u Banjaluci/ imao da radi? Naravno da niko nije čuo ni video ni za kog policajca iz Srbije tamo, a jedino se tamo mogao videti Vuk Jeremić, ali on nije ni policija, niti bilo ko od zvanične Srbije – rekao je Vučić.

On je ponovio da nije istina da je policija Srbije bila u Banjaluci, ali da se pokazalo da postoji koordinisani pristup mnogih drugih službi i iz BiH, kao i da postoji snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije.

http://iBAalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši