IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. januar 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Djevica ne pravi kompromise, Blizanci zapuštaju partnera, Vaga u mirnoj fazi, Vodolija bez opuštanja. Generalno, većina znakova je u padu motivacije. Ovo je dnevni horoskop za 02. januar 2019. godine.

Ovan: Za sreću nekad nije potrebno ništa specijalno. Samo draga osoba pored vas i sjaj sunca. Ovo prvo imate. Krenite odlučnije u poslovne izazove. Stomačne tegobe.

Bik: Primjetićete danas da vas jedna osoba čudno gleda. Tek kasnije ćete shvatiti da taj pogled nije dobronamjeran. Tražite novi posao koji je bolje plaćen. Glavobolja.

Blizanci: Dobro bi bilo da sa partnerom najiskrenije popričate o novonastalim problemima. Ovo nikud ne vodi. Mnogo očekujete od novog kolege. Problem sa zubom.

Rak: Zabrinuti ste za zdravlje člana porodice. Bilo bi dobro da se uključite aktivnije u rješavanje tog problema. Odložite poslove koji mogu čekati. Depresivni ste.

Lav: Danas je pravi dan za šetnju u prirodi sa dragom osobom. Tako ćete posle toga biti pozitivni da ni sami nećete vjerovati. Uplatite zaostalu ratu. Problemi sa disajnim putevima.

Čitaj još:   OVO JE Almedina, odlikašica iz kontejnera:Nema za struju ni vodu, u knjižici SVE SAME PETICE! (FOTO)

Devica: Vaša umjetnička duša ponovo čini čuda. Partner je oduševljen vašom pažnjom. Ne ulazite u poslove sa osobama koje nisu iz vašeg okruženja. Zdravlje je odlično.

Vaga: Prošlost se ne može vratiti toga morate biti svjesni. Pred vama je toliko lijepih trenutaka. Okrenite se budućnosti. Za uspjeh treba imati dobar tim. Probavne smetnje.

Škorpija: Danas možete očekivati mnogo nepredvidljivih stvari. I lijepih i ružnih. Nastojte da one lijepe zapamtite. Posao ne ide planiranim tokom. Prekontrolišite Crvena krvna zrnca.

Strelac: Konačno jedan miran i opuštajući dan u vašem životu. Nedostaje vam samoća i današnji dan posvetite sebi i svojim snovima. uzmite slobodan dan. Stigao vas je umor.

Jarac:Bespotrebno sebe zamarate suvišnim pitanjima. ne može se u životu baš sve isplanirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Rasprava na poslu. Previše ste napeti.

Vodolija: Uhvatite partnera pod ruku i ostavite probleme za drugi dan. Danas je dan za ljubav i strast. Ne očekujte da vas uvjek razumiju na poslu. Zdravlje vam je solidno.

Ribe: Mnogo toga ste htjeli reći parteru. Ali kad ga vidite vi nemate hrabrosti suočiti se sa istinom. Jednom će i to doći na red. Napravite neki redosljed prioritetnih poslova. Sinusi.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 23. jun 2020. godine...

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši