IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SANDŽAK: ŠOK- RIFAT SE NIJE UBIO, VEĆ JE ZADAVLJEN?!

Rifat Tiganj ubijen je 2009. godine u mesarskoj radnji, a njegova porodica je devet i po godina vjerovala da je on izvršio samoubistvo .

U Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru ponovo je pokrenuta istraga smrti Rifata Tiganja, mesara iz Tutina, koji je 26. marta 2009. godine nađen obješen u mesarskoj radnji.

Dosad se vjerovalo da je Rifat izvršio samoubistvo vješanjem, ali skoro deceniju kasnije slučaj je dobio šokantan obrt!

Preokret se dogodio kada je Rifatova supruga Mirsada Tiganj, raspremajući sobu svog svekra, Rifatovog oca Hasa, pronašla obdukcioni nalaz u kome stoji zaključak da Rifat nije izvršio samoubistvo, nego da je ubijen.

– Sve ove godine smo mislili da se moj suprug ubio, pitali smo se zašto je digao ruku na sebe. Niko nam nije rekao šta se dogodilo, nismo znali da je rađena obdukcija, niti da obdukcioni nalaz postoji. Taj nalaz je posle Rifatove smrti bez objašnjena predat mom bolesnom svekru – ispričala je Rifatova supruga Mirsada novinarima.

Čitaj još:   APEL- PRIDRŽAVAJTE SE MJERA ZAŠTITE: Nepravilnosti u radu 21 ugostiteljskog objekta na teritoriji NOVOG PAZARA... (foto galerija)

Tek posle otkrivanja tog nalaza, porodica pokojnog Rifata obratila se prošlog ljeta Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, koje je tada, devet i po godina posle smrti Rifata, ponovo pokrenulo istragu.

Porodica i prijatelji pokojnog mesara pitaju se zbog čega su toliko dugo čekali istinu, kao i gde je bio obdukcioni nalaz koji je bio dovoljan za pokretanje istrage.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši