IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Paketi s eksplozivom na londonskim aerodromima i u podzemnoj stanici…

Britanska protivteroristička policija izašla je na teren i pregledala tri paketa sa eksplozivom…

LONDON: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti, utorak, 05.03. 2019…21: 58… Paketi s eksplozivom na londonskim aerodromima i u podzemnoj stanici…

Na londonskim aerodromima Heathrow i London City i stanici podzemne željeznice Waterloo pronađena su tri “eksplozivna paketa”…

Kako navodi BBC, britanska protivteroristička policija izašla je na teren i pregledala tri paketa s eksplozivom.

Prema prvim informacijama, radi se o improviziranim eksplozivnim napravama koje su u malim paketima poslane u zgrade na aerodromima Heathrow, London City i u stanicu Waterloo.

Eksplozivne naprave poslane u kovertama formata A4, a prema najnovijim informacijama koje prenosi “Independent”, istražuje se takozvana “irska veza”.

Na kovertama su bile irske markice, a britanska policija zvanično zatražila pomoć u istrazi i od irske policije.

Čitaj još:   SVEČANOST DANA SREBRENICE, UPOZORENO NA RATNOG ZLOČINCA: Christian Schmidt pojasnio da će smijeniti Mladena Grujičića... (foto, video)

Policija je ubrzo saopćila da sve eksplozivne naprave pregledane, dodajući da se jedna naprava pri otvaranju zapalila, ali niko pritom nije povrijeđen.

Policija je navela i kako se čini da postoji veza između tri naprave. Osim toga, britanska policija je upozorila londonsku službu podzemne željeznice da bude na oprezu…

http://iBalkan.net

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Dok se u Herceg Novom još glasalo, na šetalištu se uz muziku i srpske zastave masovno krše epidemiološke mjere... (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši