IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRMI, PUŠE, PADA…: Danas oblačno s kišom, vrijeme koje se očekuje u nekoliko narednih dana biće… (foto)

Danas, u regionu Jugoistoka Evrope i na Balkanu pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima.

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 09, 05. 2024… 09: 12… GRMI, PUŠE, PADA…: Danas oblačno s kišom, vrijeme koje se očekuje u nekoliko narednih dana biće… (foto)

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno. Tokom dana, može pasti i malo kiše ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna temperatura oko 16 stepeni Celzijusa.

U Hercegovini sunčano uz promjenljivu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18 stepeni, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 26 stepeni Celzijusa.

Danas, umjereno do pretežno oblačno. Povremeni i slabi lokalni pljuskovi se očekuju u centralnim, istočnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na jugu do 18 stepeni, a dnevna od 17 do 22, na jugu do 27 stepeni.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Za svakog gosta dobar zalogaj...

U petak umjereno do pretežno oblačno. Povremeni i slabi lokalni pljuskovi se očekuju u centralnim, istočnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 17 do 22, na jugu do 26 stepeni.

U subotu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, na jugu do 15, dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stupnjeva.

U nedjelju sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Razvojem oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, na jugu do 15, dnevna od 20 do 26 stepeni.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more