IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Coerver Coaching akademija došla u Novi Pazar

Coerver Coaching akademija došla u Novi Pazar, svetski metod broj 1 u svetu u obuci mladih fudbalera. Već dugi niz godina je ustaljen metod u našim krajevima i bivšim republikama, ali samo kod najvećih klubova kao što su Dinamo Zagreb, Partizan, Zvezda, Budućnost Podgorica, ali vredi napomenuti i da najveći Evropski klubovi (Ajaks, Barselona, Inter, Juventus, Real Madrid itd) koriste isti sistem u svojim fudbalskim školama.

Zaštitna lica i najpoznatiji promoteri su Zinedin Zidan, Rajziger, Patrik Klajvert, Klaudio Kaniđa, Gojkočea, Rajkard i mnogi drugi. Metod je pokrenuo Vil Kerver (Coerver) legendarni holandski trener koji je začeo ovaj metod. Kervera su nazivali “fudbalski Albert Ajnštajn”, a njegov metod su smatrali revolucionarnim u svetu fudbala.

Metod koji stvara igrače totalnog fudbala, rade poznata lica u našem gradu i u svetu fudbala: Treneri Ivan Jovanović UEFA A licenca –Semir Hadzibulić UEFA B licenca – Altin Grbović licencirani fudbalski menadzer Fudbalskog saveza Srbije –Elmedin Kačapor profesor fizičkog vaspitanja i korektivne gimnastike.

Čitaj još:   FENOMENALANA PROMOCIJA U NOVOM PAZARU...

Treninzi će biti 3 puta nedeljno – fudbal i 1 trening korektivne gimnastike.

Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši